Гра


3: 4

Удари по воротах:

11
:
14

Удари у рамку воріт:

6
:
12

Сейви:

5
:
0

Фоли:

5
:
3

Попко Максим/Максимов Дмитро/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Гетьман Василь




Про гру:

 

Дуже цікавим обіцяло бути друге протистояння в Кубку АМФВ, так як на паркеті зійшлися два новоспечені лідери Першої Ліги – і "Traders", і "Володимирівка Ветеран" здобули по дві перемоги в стартових турах  "регулярки". Забігаючи наперед – матч дійсно виправдав сподівання численних вболівальників і був інтригуючим з першої до останньої секунди.

 

   Дуже бурхливий дебют вдався  "чорним" і вже на 24-й секунді гри вони засмутили ветеранів, в яких не дуже клеїлася комбінаційна гра на старті матчу. За п’ять хвилин Дмитро Козачук на високій швидкості на якусь мить випередив захисника ветеранів Ігоря Барабаша, пройшов лівим флангом атаки і віддав ідеальну передачу на Юрія Войтюка, який вдруге засвітив  "червоне світло" за воротами  "Володимирівки". Після цього на майданчику футзалісти в блакитних футболках ніби прокинулись і заволоділи тотальною ігровою перевагою, проте втілити її в забиті м'ячі до завершення  першого тайму їм не вдавалось. Більше того, за хвилину до перерви Артем Пашківський чудово зіграв на перехопленні та втік «на побачення» з Сергієм Подопригорою, змусивши втретє виймати м'яч із сітки своїх воріт досвідченого воротаря.

 

    Напевно, більшість команд за рахунку 3:0 не на свою користь на екваторі поєдинку змирились би з поразкою та просто догравали б матч, але така участь – це точно не для амбітного президента володимирчан Олександра Тищенка та його підопічних. Вже в дебюті другого тайму картинка на майданчику віддзеркалилася на  180 градусів відносно старту поєдинку. Після розіграшу штрафного Петро Шелест покотив  "Селект" під кутом вперед праворуч на Барабаша, який сильним ударом низом розмочив ворота Олександра Шпарука. Далі був шедевральний гол у виконанні 51-річного нев'янучого Михайла Сомика! Восьмий номер ветеранів впродовж усього матчу накручував своїх молодших візаві, але після цього здебільшого підігравав своїм партнерам, проте на 20-й хвилині поєдинку Михайло після сольного проходу та зміщення справа зненацька невідпорно пробив з лівої в дальню  "дев'ятку", подарувавши партнерам тепер уже реальну надію на  "камбек". І він дійсно стався під завісу матчу!!! Спочатку Віктор Воробей зрівняв рахунок у матчі, а згодом молодий  "ветеран" Михайло Устяк вивів уперед номінальних гостей! Футзалісти  "Traders" до фінальної сирени вже так і не змогли оговтатись від такої  "шокової терапії" ветеранів, але для них, можливо, ця поразка стане ще й неоціненним набутим досвідом, який допоможе в подальших турнірних перегонах у  "регулярці". Тож у підсумку – маємо блискавичний  камбек Володимирівки – 3:4!!!

 

   Найкращий гравець матчу: Михайло Сомик (Володимирівка Ветеран)