Гра


12: 24

Удари по воротах:

15
:
19

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

6
:
7

Фоли:

6
:
6

Бродовський Руслан/Максимов Дмитро/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Гетьман Василь




Про гру:

 

   Кубкові баталії на паркеті  ОДЮСШ розпочались із протистоянь команд у другому по спортивній значимості кубковому турнірі з гравіатурою "Кубок АМФВ". У першій парі на паркеті зійшлися представники різних ліг, але в ігровому малюнку та перебігу подій на майданчику це абсолютно не відображалось. Більше того, друголігова команда з Демидівки поступово перехопила ігрову ініціативу та грала першим номером проти більш досвідченого першолігового "Neris-Авангарду". Гості з Рівненщини грали гостріше в атаці та з кожною хвилиною все більше дошкуляли воротарю «авангардівців» Олександру Кунакову. В останнього вистачало роботи в рамці, але діяв "страж" воріт впевнено, що дозволило командам піти на перерву з нулями на табло.

 

   В другому таймі картинка на полі практично не змінилась, але досвідчена та самобутня команда з "40-го кварталу" обласного центру ніби чекала свого шансу, щоб вистрелити і схилити шальки терезів на свою користь. В нагоді гравцям у білих футболках став штрафний удар, який потужним пострілом (щоправда, з допомогою рикошету) реалізував Павло Ліщук. За якихось три хвилини Олександр Пясецький подвоює перевагу лучан, але в футзалі  чотири з гаком хвилини, які залишалися до сирени – це ціла вічність! Це ще раз довели  футзалісти в блакитно-синій екіпіровці. Спочатку Юрій Громяк скоротив відставання до мінімуму, а ще за хвилину найактивніший у їх складі Едуард Хрипа зрівняв рахунок і витягнув квиток для номінальних гостей до післяматчевої серії пенальті.

 

  В воротах Олександра Кунакова змінив Віталій Захарчук, але це не допомогло, так як бездоганно виконували свої удари з "шестиметрової" точки представники Рівненщини – в той час, як лучани двічі не влучили в рамку. Ось так, драматично і феєрично демидівський "Стир" пробивається в чвертьфінал Кубку  АМФВ!!!

 

   Найкращий гравець матчу: Едуард Хрипа (Стир)