Гра


2: 2

Удари по воротах:

17
:
11

Удари у рамку воріт:

11
:
7

Сейви:

4
:
7

Фоли:

3
:
3

Шульгач Андрій/Осипчук Владислав/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була ще одна гра команд П'ятої ліги. Зустрічались колективи, які не дуже вдало стартували у цьому футзальному сезоні, поступившись у першому турі. Але це тільки початок чемпіонату, тож результати такого старту можна легко виправити у цьому марафоні, а приказку "курчат по осені рахують" ще ніхто не відміняв. Так що на цю зустріч суперники виходили серйозно налаштовані та мотивовані з надією будь що перемогти.

 

  Поєдинок розпочався з "прицілом на оборону". Кожна з команд прагнула в першу чергу "зацементувати" власний захист, а вже потім підловити суперника на його помилці, так що глядачам прийшлося половину першого тайму чекати "маленьке чудо під назвою забитий м'яч".

 

  Першому відзначитись вдалось гравцю з Острожця Андрію Гузоватому, на що практично одразу відповів Богдан Дмитрук, і суперникам знову прийшлося розпочинати "з нуля".

 

   Летіли хвилини першої половини. Моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з сторін протистояння, але забитих м'ячів все не було. І коли здавалося, що команди так "нічийно" і підуть на перерву, Назар Шишолик з "Респекту-3" на останній хвилині тайму зумів вивести свою команду вперед.

 

  Безумовно, це змушувало "кесефівців" активно розпочати другу половину, що вони і зробили. Як результат – м’яч Максима Бакалейка, і знову рівна гра.

 

  Намагання команд вирвати перемогу до кінця гри так і залишились тільки надіями, а фінальний свисток арбітрів зафіксував нічийний результат. Турнірна скарбничка колективів поповнилась одним заліковим балом.

 

Найкращий гравець матчу: Назар Литвинов (Respect-3)