Гра


3: 4

Удари по воротах:

12
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
11

Сейви:

7
:
6

Фоли:

3
:
5

Котельчук Ігор/Літвінчук Леонід/Осипчук Владислав




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У цій грі зустрічались представники Четвертої ліги, які в першому турі Регулярного Чемпіонату зуміли на двох здобути один заліковий бал. Це змогли зробити хлопці з Мильська, які розписали мирову нічию з ФК "Рать". Натомість, їхні опоненти перший поєдинок програли і були налаштовані саме у звітному матчі відкрити залік здобутим турнірним очкам.

 

   Початок поєдинку був не дуже швидким. Суперники грали в обережний футзал, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті. Летіли хвилини тайму, а перший м'яч вболівальники побачили тільки в його середині. Це гравцю «Мильська» Віктору Олінчуку вдалось влучно пробити воротаря суперників і вивести свою команду вперед, на що практично одразу відповів "юніор" Максим Гайдучик, і у грі встановився паритет.

 

  В самому кінці тайму ФК "Мильськ" зусиллями Анатолія Відринського та Дмитра Іванова забили свої м'ячі, і на перерву команди пішли за переваги номінальних гостей.

 

  «Юніорам" не було чого втрачати і на початку другого тайму вони кинулись відіграватись. Гравці «Любарта» змогли таки зусиллями Дениса Бернацького та Максима Гайдучика зрівняти рахунок у грі, що викликало справжній фурор у залі спорткомплексу ВНУ, так як вболівальники майже завжди вболівають за "малих", а саме юні гравці грають у команді Олександра Лисенка.

 

  Та молодим завжди притаманні помилки. Саме така прикрість і привела до того, що синьо-білі знову змогли вийти вперед. Автором м'яча став Віктор Олінчук. Як не намагались гравці "Любарта" зрівняти рахунок, зробити це їм так і не вдалось, хоча гра юної команди дуже сподобалась.

 

Найкращий гравець матчу: Максим Гайдучик (Любарт Junior)