Гра


0: 7

Удари по воротах:

9
:
12

Удари у рамку воріт:

3
:
9

Сейви:

3
:
10

Фоли:

2
:
4

Бродовський Руслан/Мельник Олег/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Максимов Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У цій грі зустрічались команди, які по-різному стартували у цьому футзальному сезоні. Якщо нововолинці змогли здобути три залікові бали, впевнено перемігши третю команду "Респекта", і були на вершині турнірної таблиці у своєму дивізіоні, то їхні опоненти програли перший матч та були настроєні довести, що це була лише прикра випадковість.

 

   Поєдинок розпочався на зустрічних курсах. Кожна з команд прагнула забити швидкий м'яч, щоб потім впевненіше контролювати ситуацію.

 

   Першому це вдалося зробити гравцю "ТТІ-2" Юрію Байдалі, який зумів влучним ударом відкрити рахунок у зустрічі. Збільшили цю перевагу Денис Пащук та Максим Кондаревич, і "мотористи" змушені були великими силами бігти відіграватись. Та надійно діяв захист зелено-чорних, який не дав сумніватися у своїй “профпридатності". Так що на перерву команди пішли за переваги нововолинців у три м'ячі, що вселяло для них великий оптимізм у вдалий результат всієї гри.

 

    Рахунок змушував жовто-чорних іти вперед, і вони масованими атаками хотіли змінити перебіг поєдинку та, як кажуть, "пішли в атаку, а потрапили в полон". Це Олег Самков та Тарас Чепіль зуміли у швидких контратаках підловити опонентів і стало зрозуміло, що перемогу команда Юрія Демуса вже не відпустить.

 

   В подальшому продовжилась просто позиційна гра, де одні вже не могли нічого змінити, а інших вже все влаштовувало. В цей час Денис Пащук забив ще один м'яч і оформив кінцевий переможний рахунок для своєї команди.

 

   Найкращий гравець матчу: Денис Пащук (ТТІ Нововолинськ-2)