Гра


1: 7

Удари по воротах:

14
:
20

Удари у рамку воріт:

11
:
14

Сейви:

5
:
7

Фоли:

3
:
7

Мельник Олег/Літвінчук Леонід/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Розпочався цей недільний футзальний день в спорткомплексі ВНУ грою в Третій лізі між представниками новоствореної Берестечківської громади - "Новатором" (Смолява) та командою з англомовною назвою "Клевер Сторз".

 

  По різному суперники розпочали цей сезон. Якщо номінальні гості змогли в першому турі у драматичній боротьбі вирвати перемогу у "Теремно Хліб-2", то команда Миколи Мацюка поступилась у грі-відкритті, і сьогодні прагнула всім довести, що це була лише прикра випадковість.

 

   Розпочалась гра досить активно, з великою кількістю ударів та небезпечних моментів біля воріт "Новатора", що і вилилось у м'ячі гравців "Клевер Сторз" Сергія Тачинського та дублю Володимира Павлишина, і їхній колектив повів у рахунку. Продовжив цю гольову феерію Богдан Мосійчук, і червоно-чорним стало геть непереливки.

 

   Та слід віддати їм належне. Команда прагнула відігратись, навіть змогла заробити шестиметровий удар, який правда так і не змогла реалізувати. Так що на перерву суперники пішли при комфортній перевазі фіолетово-білих.

 

   Друга половина зустрічі продовжилась з подальшого "побиття" "Новатора". Автором чергового м'яча став Сергій Тачинський і стало зрозуміло, що має статися якесь диво, аби "Клевер Сторз" втратив залікові бали у цій зустрічі.

 

   В подальшому команди просто догравали матч, думками вже напевно готуючись до наступних поєдинків.

 

  В самому кінці гри опоненти обмінялись результативними атаками, авторами яких стали Віталій Слупачик та Тарас Вітовщик, але це, звичайно, ніяк не завадило переможній ході "Клевер Сторз" у цій грі.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Тачинський (Клевер Сторз)