Гра


4: 4

Удари по воротах:

12
:
8

Удари у рамку воріт:

7
:
7

Сейви:

3
:
3

Фоли:

11
:
9

Гоза Руслан/ Кірепко Анатолій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У стартовому турі обидві команди зіграли хороші, змістовні поєдинки, проте перемогти не змогли (щоправда, «Акцент» зміг відіграти відставання у 3 голи і таки видряпати нічию у матчі з «Торпедо»). Суперники явно мали намір запалити нарешті одиничку у стовпчику «Перемоги» і розпочали зустріч дуже жваво з обопільних атак. Поступово стало помітно, що номінальні господарі діють більш злагоджено, принаймні вони змогли завершити кілька своїх атак ударами у площину воріт, втім досвідчений Василь Фібіч був на місці. Натомість перша ж небезпечна атака «Акценту» завершилася голом – Володимир Третяк відгукнувся на простріл з кута майданчика, випередив захисника і з близької відстані переправив «Select» у сітку. Не надто засмутившись гравці «БусМаркету» продовжили обстріл воріт суперника і перед перервою удар Івана Корчука досяг таки мети, м’яч пролетів крізь натовп у карному майданчику і Василь Фібіч не встиг зреагувати належним чином.

 

Другий тайм розпочався з помилки господарів – захисники загубили Владислава Кальчука поблизу власних воріт і той впевнено переграв голкіпера. Та попереду гості знов були недовго, Іван Корчук забив гол, ідентичний своєму першому і рахунок знову став нічийним. Більш того, невдовзі «БусМаркет» забив знову – після гармидеру в карному майданчику м’яч відскочив до Юрія Піддубного і той не схибив. «Акцент» полетів відігруватися і під час однієї з атак «Select» влучив у руку комусь з гравців господарів. Володимир Третяк пробив з 6-метрової позначки потужно і влучно. 3:3. Пристрасті на майданчику завирували, обидві команди мчали до воріт суперників, прагнучи схилити шальки терезів на свою користь. На 28-й хвилині Сергій Богданенко здійснив вражаючий сольний прохід і не зважаючи на захисників, що буквально висіли на ньому завдав удару по воротах, Василь Фібіч парирував, але завадити Миколі Бойку добити м’яч у сітку вже ніхто не міг. «Акцент» бився до кінця і зумів таки врятуватися, знову фол у карному майданчику «БусМаркета» і знову потужний і влучний постріл від досвідченого Володимира Третяка. Гості мали шанс навіть вирвати перемогу, адже на останніх секундах тричі впритул розстрілювали ворота суперників, але захисники і голкіпер відчайдушно лягали під м’яч і відстояли нічийний результат.

 

Таким чином, «Акцент» вдруге поспіль рятується на останній хвилині і зводить матч до нічиєї (і обидва рази 4:4), а «БусМаркет» знову демонструє хорошу гру і набирає своє перше очко у Вищій лізі.

 

Найкращий гравець: Володимир Третяк (Акцент).