Гра


2: 6

Удари по воротах:

13
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

2
:
6

Фоли:

4
:
6

Журибіда Володимир/Бродовський Руслан/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У минулому сезоні ці колективи в яскравому матчі розписали нічию 3:3. А поточний сезон минулорічний бронзовий призер «регулярки» «Кураж» розпочав з несподіваної поразки від «Олики» 2:3, натомість «Агромат» з рахунком 2:1 переграв «Динамо-2-Пірванче». Розпочали суперники жваво і вже на 1-й хвилині рахунок було відкрито – Влад Гладун зібрав на себе кількох гравців гостей і віддав пас на абсолютно неприкритого Олександра Повідзьона, який реалізував вихід сам на сам. Та попереду волинські «россо-нері» були недовго, на 3-й хвилині Максим Бондаренко фантастичним по силі і точності ударом вражає праву дев’ятку воріт господарів. Забитий гол додав впевненості «Агромату», «салатові» заволоділи ініціативою і провели кілька непоганих швидких атак. Це принесло результат, спочатку забив Назар Цап після точного пасу Макса Бондаренка, а ще за хвилину Тарас Завадович реалізував вихід сам на сам. Досвідчені господарі зрозуміли з яким небезпечним суперником мають справу, взяли м’яч під контроль, дещо заспокоїли гру і почали методично розхитувати захист гостей. Та перед самою перервою пропустили ще одну контратаку, яку завершив Роман Близнюк.

 

По перерві, розуміючи, що втрачати вже нічого, «Кураж» пішов вперед великими силами. Та надійна гра на останньому рубежі «салатових» Валентина Рижука перекреслювала усі їх зусилля. Натомість гравці «Агромату» раз по раз вибігали у небезпечні контратаки і в одній з них відзначився Дмитро Олійник, збільшивши перевагу гостей до 5:1. Господарі спробували врятувати ситуацію з п’ятим польовим гравцем, але особливої гостроти створити так і не змогли, натомість Максим Бондаренко спрямував «Select» у їх порожні ворота. Лише на останній хвилині «Куражу» вдалося таки забити ще один гол, втім від ніщивної поразки це «червоно-чорних» не врятувало.

 

Таким чином, лише «Агромат» та «Олика» після двох стартових турів не втрачали залікових балів і саме ця пара очолює турнірну таблицю, а от «Кураж» стартував вкрай не вдало і досі не набрав жодного очка.

 

Найкращий гравець матчу: Назар Цап (Агромат).