Гра


4: 1

Удари по воротах:

21
:
13

Удари у рамку воріт:

13
:
7

Сейви:

6
:
9

Фоли:

4
:
9

Гоза Руслан/Мищук Анатолій/Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Обидва колективи непогано стартували у поточному сезоні. «Духче» по ходу матчу першого туру і вигравав, і поступався в рахунку та у підсумку розписав нічию з міцним «Вишковом», а «Поважні» у непростому матчі здолали опір «Вест сайду». Гра розпочалася з наполегливих атак номінальних господарів, вони цілковито володіли ігровою ініціативою і змусили суперника працювати виключно на захист власних воріт. А «дірки» в обороні «поважних» не просто були наявні, вони зяяли і гравці «Духче» раз за разом виходили на гарні позиції для удару та пробивали по воротам, проте «Респект-2» грав самовіддано, захисники лягали під м’ячі і певно саме це доволі довгий час рятувало гостей від пропущеного гола. А якщо «Select» і летів в рамку, то ставав здобиччю Олександра Шимка, це був той випадок, коли польовий гравець «на куражі» зіграв на рівні воротаря Суперліги. Тож, не зважаючи на величезну перевагу господарів, відпочивати команди розійшлися за нульової нічиєї.

 

По перерві характер гри не змінився, футзалісти «Духче» продовжували домінувати і тиснути, а «Респект-2» вперто тримався, часом намагаючись організувати бодай якусь контратаку. Нарешті на 22-й хвилині Богданові Драгану вдалося таки продертися до воріт гостей і проштовхнути м’яч повз Олександра Шимка. Як це часто трапляється, пропущений гол надломив «Поважних» і розрив у рахунку став швидко збільшуватись, протягом чотирьох хвилин Андрій Приймачок, Максим Сабатюк та Давид Корнійчук розписалися у воротах гостей, а на останній хвилині Геннадій Боровський забив гол престижу за «Респект-2».

 

Таким чином, «Духче» набирає 4 очка у 2-х матчах і продовжує переслідувати лідера АСК «Забороль», а «Респект-2» опускається в середню частину турнірної таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Максим Сабатюк (Духче).