Гра


1: 3

Удари по воротах:

15
:
20

Удари у рамку воріт:

7
:
16

Сейви:

13
:
6

Фоли:

0
:
0

Щербик Андрій/Хомич Олена/Ярмольська Яна




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Пилипчук Руслан




Про гру:

Другий тур Першої ліги Регулярного чемпіонату Волині з футзалу відкрили «КамАЗ-Агро» та «Крошу».

Обидва колективи розпочали сезон з поразок. Хлопці з Острожця мінімально поступилися «Neris-Авангард» (1:2), а виробники електричних кабелів були слабшими за «Ветеран» з Володимирівки - 1:3.

У звітному поєдинку кожен із них очевидно прагнув реабілітуватися за невдалий початок, що миттєво відобразилося на подіях на паркеті. І «великогабаритні», і «фіолетові» розпочали дуже жваво. Суперники по кілька разів обмінялися небезпечними випадами. І коли здавалося, що голів в першому таймі вже не буде, Павло Балас вивів «Крошу» вперед - 1:0.

На початку другої половини Андрій Літвінцов був зобов‘язаний подвоювати перевагу, опинившись в забивній позиції. Проте кулястий вирішив інакше, пройшовши повз ворота.

Своєю чергою «Камаз-Агро» був близьким до відновлення паритету, але голкіпер «Крошу» потягнув потужний удар Павла Кислюка. Натомість «фіолетові» таки досягнули свого. Після передачі Дениса Карпюка, Павло Балас оформив дубль - 2:0.

Незважаючи на напружену ситуацію, острожчани не пали духом та пішли в бій з п‘ятим польовим, що швидко принесло результат: Олександр Лук‘янюк, перебуваючи «на штанзі», замкнув передачу Руслана Дорощука - 1:2.

«Камаз-Агро» до останнього намагався зрівняти рахунок та був дуже близьким до цього. Але чудова гра Дмитра Роюка в рамці та трішки везіння дозволили лучанам вистояти та наостанок знову подвоїти перевагу: відзначився Денис Карпук.

Після двох турів «Крошу» розмістилися на четвертому місці Першої ліги, «Камаз-Агро» - восьмі.

Кращий гравець матчу - Павло Балас.