Гра


6: 4

Удари по воротах:

24
:
16

Удари у рамку воріт:

12
:
7

Сейви:

3
:
6

Фоли:

6
:
4

Літвінчук Леонід/Мельник Олег/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Фіміаму» повернення до змагань АМФВ не зовсім вдалося: лучани у першому турі не мали особливих шансів проти «Traders» (0:5). А от чинні володарі Кубка АМФВ з «Локомотива» зуміли в першому турі «перестріляти» «Олімп» (4:3), тож і у звітному поєдинку сподівалися на позитивний результат.

 

«Локомотив», як і очікувалося від команди, яка останні сезони грала у Вищій лізі чемпіонату Волині, активно розпочав поєдинок і уже в дебюті гри Павло Шмига «розписався» у воротах опонентів – 1:0. «Християни» аж ніяк не пасли задніх у матчі й попри жвавість ківерцівських суперників раз за разом доводили свої атаки до небезпеки – щоправда, не вистачало гольового удару. А от гравці «Локомотива» у середині тайму подвоїли свою перевагу точним ударом Максима Крупіцького – 2:0. Минула ще хвилина, і здорово розібрався у ситуації Давид Франчук, який ударом з льоту таки пробив голкіпера – 3:0. Здобувши таку перевагу, гравці «Локомотива» продовжували створювати чудові моменти вже у контратаках, однак з реалізацією почалися проблеми. За них прилетіло покарання від «Фіміаму» у вигляді голу Сергія Ойовича, який гарно розібрався з двома захисниками та послав м’яч повз воротаря – 3:1. Кінцівка тайму вийшла не менш цікавою та гольовою – спочатку Крупіцький оформив «дубль», однак ще до перерви Василь Сахнюк таки зумів знову скоротити відставання номінальних гостей матчу – 4:2!

 

Така гольова перестрілка наприкінці першого тайму вселяла надію на не менш веселу другу половину гри. І недарма – уже на початку другого тайму команди знову обмінялися голами: спочатку свій другий гол в цьому матчі за «Локомотив» забив Павло Шмига, однак майже одразу йому результативним ударом відповів Дмитро Петрук – 5:3! В подальшому гравці «Локомотива» більше зосередилися на надійнішій грі в обороні та зберігали приємний для себе рахунок аж до останньої хвилини матчу – а там «Фіміаму» таки вдалося повернути інтригу після точного удару Михайла Мархеви – 5:4! Утім, більше ківерцівська команда супернику нічого не дозволила, а Давид Франчук приєднався до своїх товаришів по команді та також оформив «дубль» в матчі, встановивши його кінцевий рахунок – 6:4! «Локомотив» розпочинає новий сезон у Першій лізі з двох перемог!

 

Найкращий гравець матчу: Павло Шмига (Локомотив)