Гра


6: 1

Удари по воротах:

16
:
5

Удари у рамку воріт:

9
:
3

Сейви:

1
:
3

Фоли:

3
:
0

Мельник Олег/Шульгач Андрій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Володимирівка» після потужного попереднього сезону, де команда стала як регулярним, так і абсолютним чемпіоном Другої ліги, вдало стартувала і в дивізіоні на ранг вищому – «Ветерани» переграли в першому турі «Kroshu Lutsk» (3:1). А от у «Олімпа» початок вийшов хоч і цікавим, але не таким вдалим – поразка від ківерцівського «Локомотива» (3:4). Тож напередодні цієї гри перспективи «Володимирівки» на папері виглядали дещо цікавіше.

 

З перших хвилин гри гравці «Володимирівки» намагалися взяти м’яч під свій контроль, однак перший гол вдалося забити їх суперникам: Артем Остапук точним ударом у дальній нижній кут воріт вивів «Олімп» уперед в рахунку – 0:1. А от у середині тайму «Ветеранам» таки вдалося перевернути гру на власну користь після того, як голами відзначилися Денис Сокирка та Іван Колісниченко – 2:1. Ще за хвилину Колісниченко з пасу Сокирки оформив уже «дубль», ще збільшивши перевагу своєї команди – 3:1. Після таких ударів «Олімпу» стало ще важче, а суперники намагалися не дати ніяких шансів на те, аби провести осмислену атаку. Не дивно, що під завісу тайму Колісниченко забив і втретє у цьому матчі – 4:1.

 

У другому таймі для «Володимирівки» головним було спокійно та без нервів дограти гру з суттєвою перевагою в рахунку. І це у «Ветеранів» виходило – ба більше, у середині тайму Ігор Барабаш чудовою передачею врозріз допоміг оформити «каре» Івану Колісниченку – 5:1. А наприкінці матчу крапку в ньому поставив результативний удар Михайла Сомика – 6:1. «Володимирівка Ветеран» розпочинає сезон у Першій лізі з двох успішних результатів та робить заявку на боротьбу за найвищі місця у регулярній першості дивізіону.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Колісниченко (Володимирівка Ветеран)