Гра


1: 1

Удари по воротах:

11
:
13

Удари у рамку воріт:

4
:
5

Сейви:

4
:
3

Фоли:

2
:
5

Хомич Анатолій/Бродовський Руслан/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Ще одним матчем у П’ятій лізі було протистояння двох «двійочок»: і якщо для «Вуд Еко Буду-2» це був другий сезон у цьому дивізіоні, де вони дебютували позаминулого року, то «Володимирівка-Ветеран-2» якраз цього сезону з’явилася серед клубів волинського футзалу. Разом з тим, обидва суперники розпочали новий чемпіонат з поразок – «Ветерани» у близькій грі поступилися другій команді «Бус Маркет Груп» (1:2), а гравці з Олики не надто вдало зіграли проти ФК «Бубнів» (0:4). Не дивно, що в обох опонентів була велика мотивація виправити невдалий початок турнірної дистанції.

 

З перших хвилин матчу юності проти досвіду на полі точилася рівна боротьба – то голкіпер «Вуд Еко Буду-2» Владислав Пушка декілька разів рятував свою команду, зокрема після удару від Олександра Цаня, то вже гаряче було біля воріт «Володимирівки-2» – одного разу їх воротаря Сергія Стецюка врятувала поперечина рамки! Цей поєдинок був якраз про те, як надійність гри в обороні переважала атакувальні потуги гравців обох колективів, і коли Стецюк реально виручив «Ветеранів» після удару з близької відстані від Іллі Шунькевича, здавалося, що перший тайм завершиться без голів. Утім, досвідчені гравці «Володимирівки-2» провели зразкову атаку, яку точним ударом завершив Сергій Чемерис – 0:1.

 

У другому таймі гравці з Олики не полишали надій зрівняти рахунок. І недарма – на 18-й хвилині Тарас Козак таки використав одну із можливостей, рикошетом від суперника відправивши м’яч у ворота – 1:1. Обидві команди протягом усього другого тайму намагалися вирвати перемогу, і ближчими до цього на останніх хвилинах гри були гравці «Володимирівки-2»: Сергій Чемерис двічі віддавав чудові передачі на Валентина Дячука, немов віддячуючи за асист від нього у першому таймі, однак четвертому номеру «Ветеранів» принести успіх своєму колективу так і не вдалося. Фінальна сирена зафіксувала «мирову», а отже, без перемог у новому сезоні залишилися обидві команди.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Чемерис (Володимирівка-Ветеран-2)