Гра


4: 2

Удари по воротах:

21
:
20

Удари у рамку воріт:

9
:
13

Сейви:

11
:
6

Фоли:

5
:
10

Бродовський Руслан/Кірепко Анатолій/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Суперники звітного протистояння провели перший тур по-різному: «Стир» не втримав перевагу в матчі з АСК «Забороль», дозволивши опонентам «закамбечити» (4:5), а от «Hawest» досить переконливо обіграв амбітний «Vadrus» (6:1). Загалом у цих команд була досить насичена історія протистоянь в змаганнях АМФВ, однак в останньому із них в Третій лізі позаминулого сезону «Хавест» здобув досить упевнену перемогу (6:1), тож і зараз ця команда намагалася продовжити гарний старт сезону ще однією «вікторією».

 

Команди досить швидко обмінялися голами – спочатку Юрій Яковлєв з «Хавеста» з близької відстані переправив м’яч у ворота суперників, однак уже на 4-й хвилині гри Едуард Хрипа зі «Стиру» відзначився у відповідь – 1:1. Довго рівновага у грі не протрималася – голкіпер номінальних господарів Роман Додь «загубив» межі власної карної зони, зігравши руками, а зі штрафного Максим Малаховський розстріляв ворота винуватця епізоду – 1:2. Продовження тайму було не менш цікавим – обидві команди сміливо атакували, дуже часто пробивали по воротах, однак гокліпери – Роман Додь та Андрій Мурашко – більше голів у власні ворота до перерви не допустили.

 

На старті другого тайму штрафний у точно тій самій точці, що й «Хавест» у першому таймі, заробив колектив із Демидівки. А Едуард Хрипа точно так само без шансів для голкіпера цей стандарт реалізував, оформивши для себе «дубль» у цьому матчі – 2:2! У середині тайму гравці у зеленій формі були дуже близькими до того, щоб знову відновити перевагу в рахунку, утім, Максим Малаховський не зумів цього разу пробити воротаря потужним пострілом зі штрафного, а Юрій Чайка не зумів реалізувати вихід віч-на-віч з тим самим голкіпером. А на 24-й хвилині гри «Хавест» поплатився за таку нереалізацію, коли Хрипа відкотив м’яч під результативний удар Миколі Петролюку – 3:2! У відповідь гості не використали ще дві чудові нагоди для взяття воріт, а за чотири з половиною хвилини до сирени сіли на «фол-трабл», уп’яте за тайм порушивши правила. На останній хвилині матчу це далося взнаки, коли гравці «Хавеста» порушили правила проди Едуарда Хрипи, а Василь Пастух переконливо реалізував дабл-пенальті – 4:2! У гостей були чудові нагоди для того, аби ще до цього голу виправити ситуацію, однак ворота команди з Демидівки в другому таймі були немов зачаровані (або ж гравцям «Хавеста» просто не вистачило майстерності в реалізації своїх атак), тож саме «Стир» зумів реабілітуватися за прикру поразку в першому турі та здобути перший успіх нового сезону.

 

Найкращий гравець матчу: Едуард Хрипа (Стир)