Гра


4: 2

Удари по воротах:

13
:
11

Удари у рамку воріт:

8
:
6

Сейви:

4
:
3

Фоли:

4
:
3

Кірепко Анатолій/Максимов Дмитро/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікавий поєдинок розпочинав програму другого туру П’ятої ліги чемпіонату Волині. Обидва колективи увійшли у новий сезон перемогами у першому турі – друга команда «Бус Маркет Груп» тиждень тому здолала «Володимирівку-Ветеран-2» (2:1), а «Любарт Family» здобув «вікторію» над «Olam-Kesef-2» (2:1). Минулого сезону команди грали між собою в рамках Четвертої ліги, і тоді кращими були гравці «Бус Маркета-2» (3:0), тож «Сім’я Любарта» воліла реваншуватися за той поєдинок.

 

І вже на в дебюті матчу номінальним гостям поєдинку вдалося швидко забити – спочатку після удару когось з «любартівців» воротар перевів у поперечину власних воріт, однак Віталій Борзов вдало зіграв на добиванні – 0:1. Гравці «Бус Маркета-2» до середини тайму зуміли перехопити перевагу, а після декількох моментів вдало використали «тайм-аут», після якого відзначився Віталій Барванов – 1:1. Майже одразу номінальних господарів гри міг виводити уперед Назар Якимюк, однак він разом із партнерами якимось дивом не пробили воротаря Віталія Аршуліка, «розстрілюючи» рамку із близької відстані! Ще до перерви гравці «Бус Маркета-2» навіть забили, однак гол стався буквально за секунду ПІСЛЯ сирени на перерву, тож зарахований не був.

 

Утім, на початку другого тайму такого щастя у «Любарт Family» вже не було: суперники постійно накочували хвилі своїх атак на ворота гостей, а одну із них вдало завершив Богдан Цимбалов, який буквально з метра підправив у рамку м’яч після удару партнера по команді, та додав гол до гольової передачі (саме 10-й номер «Бус Маркета-2» асистував товаришу під час першого голу команди!) – 2:1! Щоправда, радіти господарям довелося недовго – уже на 18-й хвилині Дмитро Грелюк відновив рівновагу на табло – 2:2! Господарі більше атакували та справедливо хотіли знову вийти уперед – зокрема, два шанси не використав Богдан Дмитрук, прямим ударом зі штрафного пробивши у бокову стійку воріт, а іншого разу не перегравши в дуелі голкіпера. На 23-й хвилині «Бус Маркет-2» таки досяг свого: Вадим Корецький спочатку ударом головою влучив у бокову стійку рамки, однак сам же і добив м’яча у сітку – 3:2! А за хвилину до завершення гри Андрій Мороз зумів точним ударом збільшити перевагу команди – 4:2!

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Цимбалов (Bus Market Group-2)