Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

У звітному протистоянні Четвертої ліги зустрічалися команди, які в попередньому сезоні зупинилися за один заліковий пункт від медалей своїх регулярних першостей – «Imperium» у Четвертій лізі (тільки під назвою «Lime Fit»), а «Дубнівська» – у Третій. Не дивно, що обидва колективи воліли позитивно розпочати новий сезон.

 

На перших хвилинах гри саме «Імперці» почували себе дещо вільніше, а після декількох потужних ударів, які не досягли мети, таки відкрили рахунок: вихованець футбольної «Волині» Ігор Грицюк потужним вистрілом вразив дальній кут воріт – 0:1! Не минуло й хвилини, як гравці у чорній формі знову святкували, адже один із суперників після прострілу зрізав м’яч у власні ворота – 0:2. Здобувши перевагу, номінальні гості протистояння розуміли, що найкращим захистом буде проводити гру на половині майданчика суперників, а тому тримали гру під контролем аж до останніх хвилин тайму, коли у «Дубнівської» пройшла гарна контратаку, яку точним ударом завершив Андрій Чернов – 1:2. До завершення тайму Микола Метеха з «Імперіум» міг відновити статус-кво та перевагу в два голи, однак свій шанс не реалізував, тож на перерву команди пішли з неабиякою інтригою в матчі.

 

На початку другого тайму «Дубнівська» таки досягла свого та зрівняла рахунок зусиллями Сергія Поліщука – 2:2. Утім, і до цього голу, і після нього гарні моменти були і у Ігоря Грицюка та Сергія Кашицького з «Імперіума», а Олег Гаврилюк таки вивів номінальних гостей уперед – 2:3! А ще за хвилину Олександр Романюк ще збільшив перевагу «Імперців» - 2:4. Утім, і «червоно-чорні» досить швидко один гол відквитали – Давид Смітюк буквально з лінії воріт добив м’яч у рамку – 3:4! Номінальні господарі майданчика йшли відігруватися, однак кінцівку поєдинку якісніше провели їх суперники, і спочатку Ігор Грицюк оформив «дубль», а потім крапку в матчі поставив Олександр Романюк, який у цій грі до двох голів додав і дві гольові передачі – 3:6! У підсумку, «Імперіум» розпочав новий сезон з гольової перемоги над непростим опонентом!

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Романюк (Imperium)