Гра


5: 6

Удари по воротах:

16
:
16

Удари у рамку воріт:

12
:
10

Сейви:

4
:
6

Фоли:

8
:
4

Дмитро Максимов/Андрій Шульгач/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Максимова К/Герасимчук В




Про гру:

 

Третьою грою першого туру у Третій лізі стала зустріч між другою командою "Теремно Хліба" та колективу під назвою "Клевер Сторс". На розминці перед грою суперники досить жваво розминались, тож поціновувачі футзалу на трибуні спорткомплексу ВНУ очікували цікавого та змістовного поєдинку, тим більше так завжди буває у стартових турах чемпіонату. Кажуть – "як запряжеш, так і поїдеш", тому стартові тури завжди важливі у подальших турнірних перегонах.

 

Поєдинок розпочався досить жваво. Суперники намагались з перших хвилин окреслити свою перевагу забитим м'ячем, для чого не жаліли себе в силових єдиноборствах. Першому забити м'яч вдалось гравцю "Клевер Сторс" Богдану Мосійчуку, і "Пекарі" великими силами змушені були іти відігруватись, що, зрештою, їм зусиллями Владислава Власюка вдалося зробити. Так нічийно і закінчилась перша половина гри, з надією кожної зі сторін поміняти це на свою користь в подальшому.

 

Другий тайм розпочався з дублів гравців "Теремно Хліб" Юрія Шаули, а також Олександра Савчука з команди-опонента! Градус протистояння став дуже високим, а команди "рубалися" на кожному клаптику майданчика, намагаючись перехилити шальки терезів на свою користь.

 

В середині тайму "Клевер Сторс" зусиллями Павла Чикалюка знову вийшли вперед, на що відповів Владислав Власюк – і боротьба знову починалася "з нуля"! А під кінець поєдинку "Пекарі" заробили шість командних фолів, після чого дабл-пенальті вдало використав Богдан Мосійчук, а продовжив його переможну ходу Сергій Тачинський, який і встановив переможний рахунок для своєї команди!

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Мосійчук (Клевер Сторз)