Гра


2: 6

Удари по воротах:

17
:
15

Удари у рамку воріт:

5
:
9

Сейви:

3
:
3

Фоли:

3
:
3

Літвінчук Леоніт/Максимов Дмитро/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Максимов К/Герасимчук В




Про гру:

 

Другою грою першого туру у Третій лізі став поєдинок між представниками колишнього Горохівського району – командою "Новатор" (Смолява) та колективом "Бережанка-Метеор".

 

Хлопці зі Смоляви лише нещодавно закінчили футбольний сезон в чемпіонаті Горохівщини, тож у поціновувачів футзалу було багато запитань, чи команда зможе швидко переключитись на змагання під егідою АМФВ.

 

Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна зі сторін не спішила форсувати подій, намагаючись в першу чергу не помилитися у захисті, бо, як відомо – відігруватись потім набагато важче.

 

Першими помилилися гравці "Новатора", і Вахтангу Машаві з команди-опонента вдалось відкрити рахунок у цьому протистоянні. Звичайно, такий перебіг подій не входив у плани «червоно-чорних». Вони великими силами кинулись відігруватись, намагаючись будь-що зрівняти рахунок, однак "нарвались" на разючі контратаки суперників, які вдало завершили Костянтин Добровольський, Валентин Дублій та Вахтанг Машава. Так що на перерву команди пішли при комфортній перевазі "бережанківських метеорів".

 

Рахунок змушував підопічних Миколи Маціюка йти вперед відігруватись, і вони з перших хвилин другого тайму великими силами кинулись вперед, що і дало свій результат у вигляді м'яча Ігоря Кремельського, якому вдалося пробити воротаря опонента. Утім, на цей гол відповіли Олександр Стасюк та Сергій Борецький, тож мова про переможця гри стала неактуальною. Слабкою втіхою для "Новатора" став м'яч Володимира Наумчука, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки своєї команди.

 

Найкращий гравець матчу: Вахтанг Машава (Бережанка-Метеор)