Гра


1: 1

Удари по воротах:

10
:
9

Удари у рамку воріт:

12
:
7

Сейви:

0
:
0

Фоли:

4
:
7

Шульгач Андрій/Літвінчук Леонід/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Максимова К/Герасимчук В




Про гру:

 

Ось і дочекались ми такого довгоочікуваного Регулярного чемпіонату Волині з футзалу. Відкривали програму першого туру у Третій лізі в недільний день ФК "Грифон" та "White Band".

 

Безумовно, команди довго готувались до старту сезону, тож на першу гру колективи виходили дуже налаштованими та мотивованими.

 

Гра розпочалась досить обережно. Жоден із суперників не форсував подій, намагаючись контролювати м'яч та грати "до вірного". Та з плином ігрового часу команди почали грати дещо жвавіше, тож небезпечні моменти почали виникати біля воріт як однієї, так і іншої з сторін цього двобою. Утім, надійно діяли "стражі воріт" кожної зі сторін цього протистояння. Під кінець тайму почала вимальовуватись перевага номінальних гостей, та все ж захист "грифонівців" не дав пробити свої захисні редути. Отже – "суха" нічия після першої половини.

 

Другий тайм розпочався зі швидкого м'яча гравця "Грифону" Миколи Поліщука, якому вдалось замкнути простріл партнера по команді, на що практично одразу відповів Сергій Секунда з команди-опонента. Після цього розпочалась справжня спортивна "заруба", з великою кількістю єдиноборств та жагою до перемоги.

 

Швидко пролітали хвилини гри, а забитих голів все не було. Як не намагались команди вирвати перемогу, жодній з них здобути її в цей день так і не вдалось. Якщо брати об'єктивно, це був закономірний результат цього двобою, а свої переможні матчі команди залишили на наступні протистояння.

 

Найкращий гравець матчу: Микола Поліщук (Грифон)