Гра


0: 5

Удари по воротах:

6
:
18

Удари у рамку воріт:

3
:
10

Сейви:

7
:
3

Фоли:

6
:
3

Попко Максим/Гоза Руслан/Журибіда Володивир




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнецов Дмитро




Про гру:

«Нововолинськ ТТІ» вперше в історії заявив на чемпіонат Волині другу команду, тож було цікаво поглянути на їх дебют в матчі проти «Respect-3», які в гарному настрої у попередні сезони показували, що можуть зіпсувати настрій багатьом колективам.

 

І в першому таймі у «Поважних» дійсно виходило тримати неабияку інтригу – щоправда, в основному завдяки упевненій грі у воротах граючого президента клубу Андрія Ткачука. Щоправда, одного разу й він не зумів врятувати команду, коли в середині тайму відзначився Олег Самков – 0:1. Попри всі намагання «Респекта-3», рахунок до перерви не зуміли змінити ані вони, ані їх суперники.

 

А от у другому таймі гравці «ТТІ-2» таки показали свої реальні можливості. Початок поклав досвідчений Михайло Смаль, який подвоїв перевагу своєї команди, а ще за дві хвилини відзначився один із найактивніших гравців поєдинку Максим Кондаревич – 0:3. У час, що залишився, «Респект-3» дав проявити себе усій глибині складу, а футзалісти з Нововолинська упевнено доводили матч до перемоги. У підсумку, наприкінці матчу гравці «ТТІ-2» ще двічі засмутили суперників зусиллями Владислава Кузьмича та Тараса Чепіля, а лучани не використали ще два потужні шанси забити гол престижу – 0:5. На нову команду з Нововолинська буде цікаво поглянути в новому сезоні Четвертої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Кондаревич (Нововолинськ ТТІ-2)