Гра


4: 2

Удари по воротах:

24
:
24

Удари у рамку воріт:

13
:
10

Сейви:

9
:
8

Фоли:

7
:
5

Попко Максим/Гоза Руслан/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

«Зубр» волинського футзалу, луцький «ЛСТМ» у стартовому турі екзаменував амбітного новачка «БусМаркет», що минулого сезону став Абсолютним переможцем змагань у Першій лізі і підвищився у класі. Дебютант виявився по-спортивному зухвалим і вже протягом стартової хвилини двічі міг забивати після ударів Сергія Богданенка та Івана Корчука, але Роман Перлов продемонстрував дива реакції і потягнув «мертві» м’ячі. Номінальні господарі натяк зрозуміли і взялися до справи по-серйозному. І дуже швидко знайшли діри у захисті гостей. Рахунок відкрив Ігор Махнюк, скориставшись «пожежею» біля воріт суперників та своєчасним пасом Василя Олійника. А протягом наступної хвилини гості двічі залишили без нагляду перед власними воротами Леоніда Єфремова і той без проблем оформив дубль. 3:0 вже на 3-й хвилині, здавалося «ЛСТМ» влаштує сьогодні показове побиття суперника. Проте нічого подібного не сталося, господарі скинули оберти і відверто прагнули втримати комфортний рахунок. А гравці «БусМаркету» навпаки поступово заспокоїлися і, користуючись своєю перевагою у швидкості, почали раз по раз серйозно загрожувати воротам Романа Перлова, проте голкіпер «ЛСТМ» діяв надійно і до перерви рахунок не змінився.

 

Так іноді буває, коли суперник не може пробити голкіпера допомагають свої – перериваючи черговий простріл хтось з захисників господарів зрізав м’яч у власні ворота. Окрилений успіхом «БусМаркет» понісся вперед і «ЛСТМ» довелося пережити кілька неприємних миттєвостей. Втім, надійна гра голкіпера та кілька промахів у стовідсотково гольових ситуаціях звели нанівець усі старання гостей. Правду кажучи, господарі також мали на контратаках кілька чудових нагод забити, але в них також м’яч вперто не йшов у ворота. Наприкінці зустрічі «БусМаркет» спробував пограти у п’ять польових і був покараний голом у порожні від Ігора Махнюка, проте на останніх секундах настирний Іван Корчук зумів таки розписатися у воротах «ЛСТМ» і встановив остаточний рахунок 4:2.

 

Таким чином, діючий Абсолютний чемпіон Вищої ліги розпочинає сезон з перемоги, а дебютант «БусМаркет», хоча й поступився, залишив своєю грою приємне враження.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Перлов (ЛСТМ).