Гра


5: 0

Удари по воротах:

26
:
12

Удари у рамку воріт:

12
:
1

Сейви:

1
:
7

Фоли:

6
:
5

Журибіда Володимир/Щербик Андрій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Велике повернення відбулося і в Першій лізі чемпіонату Волині – змагання для себе відновили традиційні учасники волинського футзалу з «Фіміаму». Щоправда, суперник у «Християн» одразу був більш ніж серйозний – «Traders» навесні стали срібними призерами регулярної першості у дивізіоні, а також вийшли до фіналу Кубка АМФВ.

 

Попри рівний початок гри «Traders» зуміли у першому таймі знайти можливості для того, аби показати свій статус фаворита зустрічі. На 7-й хвилині чудовий дальній удар вдався Дмитру Козачуку – 1:0. Гравці «Фіміаму» старалися відповідати своїм суперникам та не використали декілька гарних нагод для цього, однак наприкінці тайму їх знову чекало розчарування: Дмитро Оляницький, який раніше асистував під перший гол, після розіграшу аута фактично біля власної карної зони зумів закинути «кулястого» за комірець голкіперу «Християн» та вивести свою команду на перерву з приємною перевагою в рахунку - 2:0!

 

У другому таймі номінальним господарям вдалося знову збільшити свою перевагу в рахунку – після розіграшу штрафного відзначився Артем Пашківський – 3:0. Гравці «Фіміаму» вперто шукали шляхи до воріт суперників, однак незадовго до завершення матчу пропустили ще один гол від Сергія Стернійчука – 4:0. А на останній хвилині зустрічі ще більше прикрасив перемогу своєї команди точним ударом Михайло Брагінець – 5:0. «Traders» упевнено розпочинають чемпіонат та доводять, що будуть контендерами у цьогорічній Першій лізі!

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Оляницький (Traders)