Гра


2: 3

Удари по воротах:

18
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
9

Сейви:

3
:
8

Фоли:

4
:
1

Попко Максим/Щербик Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Разом із Суперлігою одну цікаву команду цього сезону повернула і Вища ліга – знову в змагання увірвався «Вуд Еко Буд». А починати колективу з Олики довелося проти бронзових призерів регулярної першості минулого сезону та півфіналістів плей-офф «вишки» - «Куража».

 

Гравцям «Вуд Еко Буду» вдалося забити дуже швидкий гол – уже на першій хвилині гри вони святкували взяття воріт у виконанні Андрія Шокала – 0:1. Гарна динамічна гра явно не була однобокою – гравці «Куража» дуже старалися відігратися, і в середині першого тайму Богдан Гладун після гарної комбінації ударом з льоту зрівняв рахунок – 1:1. Майже одразу голеадор «червоно-чорних» міг робити «дубль», однак своїм наступним ударом влучив у бокову стійку воріт суперників. А наприкінці тайму знову в гру серйозно включилися футзалісти з Олики, а Тимофій Денисюк оформив два голи, спочатку реалізувавши передачу Максима Дзекана, а потім забивши з асисту Олександра Зингеля – 1:3.

 

Незважаючи на не зовсім вдалий перший тайм, гравці «Куража» й не думали здаватися, в гострій грі на зустрічних курсах вони зуміли скоротити відставання, а голом знову відзначився Богдан Гладун – 2:3! Це обіцяло чудову кінцівку матчу, і вона дійсно була інтригуючою, адже жодна з команд не закривалася, і гравцям обох команд залишалося тільки раз за разом розчаровуватися через нереалізовані можливості. Звісно ж, не обійшлося без вирішального штурму від «Куража», однак два постріли Богдана Гладуна на останній хвилині мети не досягли, тож  «Вуд Еко Буд» повертається до волинського футзалу переможним результатом!

 

Найкращий гравець матчу: Тимофій Денисюк (Вуд Еко Буд)