Гра


2: 1

Удари по воротах:

13
:
13

Удари у рамку воріт:

8
:
5

Сейви:

4
:
6

Фоли:

5
:
4

Щербик Андрій /Журибіда Володимир/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Програму Вищої ліги у цьому сезоні розпочинала цікава дуель – «Агромат» у досить близьких поєдинках минулого сезону двічі обігрував «Динамо-2» у чемпіонаті та Кубку Волині, а цього сезону «динамівці» об’єдналися з минулорічними учасниками Першої ліги «Пірванче».

 

В оновленому складі номінальні гості матчу з перших хвилин доставили чимало проблем «салатовим». Зокрема, ворота «Агромата» врятувала бокова стійка в дебюті гри, та й голкіпер Валентин Рижук одразу встиг добряче попрацювати. А от самі номінальні господарі досить довго нащупували свою гру, і саме вони зуміли відкрити рахунок у матчі. На 10-й хвилині під час атаки здорово розібрався у епізоді Святослав Трофимчук, м’яч відскочив до Назара Цапа, який філігранним ударом відправив м’яч під захисником і воротарем прямо в рамку – 1:0. Після забитого м’яча вже гравці «Агромата» відчули впевненість у власних силах і регулярно загрожували воротам «Динамо-2» зусиллями Максима Бондаренка та його партнерів по команді. Утім, до перерви рахунок так і не змінився.

 

У другому таймі «Агромат» намагався грати по рахунку та контролювати гру. При цьому Тарас Завадович та Максим Бондаренко напружували голкіпера «Пірванче» небезпечними ударами. У «Динамо-2» був чудовий шанс відігратися на 24-й хвилині гри, коли Валентин Рижук відбив одразу два поспіль удари від Владислава Скулинця та Владислава Блащука, а під ще один удар самовіддано кинувся захисник. У відповідь був шанс у Цапа зробити «дубль», однак після рикошету від захисника «кулястий» так і не залетів у рамку. На останніх хвилинах «динамівці» пішли шукати щастя біля воріт суперників п’ятьма польовими, однак у підсумку після прикрої помилки пропустили у власні ворота від Тараса Завадовича – 2:0. До завершення матчу залишалося менше хвилини ігрового часу, і Владислав Скулинець навіть забив гарний гол престижу ударом в дальній кут з правої, однак фінальна сирена зафіксувала перемогу «Агромата» - 2:1.

 

Найкращий гравець матчу: Святослав Трофимчук (Агромат)