Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Звітний матч за статусом легко міг претендувати на статус центрального у прем’єрному турі Першої ліги: «Володимирівка» стала і регулярним, і абсолютним чемпіоном Другої ліги, а «Kroshu» провели дуже достойний попередній сезон у Вищій лізі, давши справжній бій у чвертьфіналі плей-офф «ЛСТМ» (лучани у підсумку стали переможцями змагань).

 

Перший тайм гри виправдовував усі сподівання – команди протистояли одна одній в досить високому темпі, постійно обмінюючись небезпечними моментами. Відкрити рахунок в середині тайму вдалося «Ветеранам»: Петро Шелест асистував Сергію Чопу, якому залишалося лише не схибити у незахищений кут – 0:1. Утім, під завісу тайму, на 13-й хвилині, Андрій Літвінцов з «КроШу» гарним ударом у нижній кут рахунок зрівняв – 1:1. Останні дві хвилини тайму вийшли по-справжньому гарячими: спочатку Літвінцов лише якимось дивом не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – м’яч вдарився почергово в обидві бокові стійки і вилетів з воріт! А у відповідь Шелест знову асистував Чопу під точний удар – 1:2! «Біло-фіолетові» могли знову відігратися ще до перерви, однак і Євгену Редьковичу відсвяткувати забитий гол завадив каркас воріт «Ветеранів», які відпочивати пішли з мінімальною перевагою над опонентами.

 

У другому таймі команди старалися не менше, однак суттєво додали також у грі в захисті, тож дійсно гострі моменти виникали вже не так часто, як до перерви: зокрема, воротам «Володимирівки» непогано загрожував Павло Балас, однак голкіпер був на місці, а у самих номінальних гостей було декілька гарних контрвипадів, які, все ж, реалізувати не вдалося. Зате багато було дрібних фолів – це призвело до того, що уже за 4 хвилини до фінальної сирени у «Ветеранів» було вже п’ять командних фолів. Наприкінці матчу «КроШу» пішли рятувати матч в п’ять польових, однак, натомість, пропустили на останній хвилині гри від Петра Шелеста у порожні ворота – 1:3. До фінального свистка нічого так і не змінилося, тож «Ветерани» чудово стартували у Першій лізі, зумівши перемогти у рівній грі проти сильного опонента.

 

Найкращий гравець матчу: Петро Шелест (Володимирівка-Ветеран)