Гра


2: 1

Удари по воротах:

10
:
18

Удари у рамку воріт:

4
:
11

Сейви:

10
:
3

Фоли:

2
:
3

Попко Максим/Хомич Олена/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

У цьому поєдинку Першої ліги зустрічалися цікаві команди – якщо «Камаз-Агро» ми звикли бачити на рівні Першої ліги, то «авангардівці» останні декілька років грали рангом вище. Обидві команди минулого сезону зірок з неба не хапали, тож воліли якнайкраще увійти вже у новий чемпіонат.

 

Звітний поєдинок активніше розпочали номінальні гості – гравці «Камазу-Агро» неодноразово загрожували воротам суперників, однак Віталій Захарчук рятував свою команду. А от відкрили рахунок якраз гравці «Neris-Авангарду», щоправда, в цьому їм допоміг кутовий та прикрий автогол Руслана Дорощука – 1:0. В подальшому обидві команди обмінювалися моментами, однак більш настирними та гострими були таки футзалісти з Острожця, які подекуди псували просто нереальні моменти для взяття воріт. Та під завісу тайму вони таки досягли свого і Дорощук забив вже у «правильні» ворота після прострілу Іллі Коваля – 1:1. Утім, на перерву за рівного рахунку команди не пішли – Антон Абрамов з «Неріса» пробив у площину воріт, а голкіпер «Камазу-Агро» Іван Левчук виловив м’яч уже за лінією рамки – 2:1.

 

У другому таймі головними дійовими особами на майданчику були воротарі обох команд – і Левчук, і Захарчук дуже багато разів виручали свої команди. А за шість хвилин до завершення другого тайму гравці «Камазу-Агро» пішли ва-банк, випустивши п’ятого польового. І наприкінці гри «червоно-чорні» таки мали декілька нагод для того, аби врятувати поєдинок, утім, Віталій Захарчук знову рятував свою команду після ударів Іллі Коваля та Олега Юрчука та дозволив команді в цілому переконливо довести гру до перемоги.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Захарчук (Neris-Авангард)