Гра


4: 5

Удари по воротах:

16
:
14

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

4
:
3

Фоли:

6
:
12

Попко Максим/Хомич Олена/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Незважаючи на те, що минулого року «Стир» мав цілком пристойний вигляд у Першій лізі і посів за підсумками чемпіонату 6-е місце, цього виявилося недостатньо, щоб зберегти там прописку і на цей рік. Велика кількість команд «відродились» після пропущеного сезону і потіснили демидівський колектив у наступний за рангом дивізіон. У стартовому поєдинку їм протистояв міцний АСК «Забороль», що робить акцент саме на футзалі і під керівництвом досвідченого Петра Шелеста демонструє неабиякий прогрес. «Стир» розпочав активно, ведучи гру «першим номером». Щоправда, складалося враження, що номінальні гості цілком свідомо віддали ініціативу, аби мати простір для швидких контратак. І вже на 2-й хвилині це спрацювало – Вадим Симонович перехопив м’яч у центральній зоні, вийшов на ударну позицію і потужно пробив у нижній кут. Тепер господарі не мали іншого вибору, як йти вперед, завзяття їм не бракувало, тому поблизу воріт гостей було доволі гаряче. «Забороль» тримався впевнено, без особливих «пожеж»,  проте був змушений працювати виключно у захисті. Та на 12-й хвилині демидівці таки зрівняли рахунок – Микола Петролюк поцілив у дальню «дев’ятку» після розіграшу штрафного удару. А ще за кілька хвилин той самий Микола Петролюк підступним ударом з-під захисника з рикошетом вдруге переграв голкіпера гостей.

 

В дебюті другого тайму не самий складний удар від Василя Пастуха знайшов дорогою до «рамки» ногу захисника і втретє опинився у сітці воріт «Забороля». Здавалося, господарі таки дотисли суперника і довести гру до перемоги лише справа техніки, проте у складі гостей був Вадим Симонович. Не минуло й хвилини, як він шикарним ударом у дальню «дев’ятку» скоротив розрив у рахунку, а ще за дві хвилини дограв момент до кінця, виборов м’яч і впевнено реалізував вихід сам на сам. «Стир» знову кинувся на штурм і на 23-й хвилині знову був попереду – Микола Петролюк накрутив кількох суперників і викотив пас на Юрія Гром’яка, який елегантно п’ятою переграв голкіпера. Настала черга «Забороля» йти вперед усіма силами і гості таки встигли врятувати зустріч, двічі Вадим Симонович знаходив точними пасами Петра Кушніра, а той без перешкод спрямовував кулю у порожній кут.

 

Отож, «Забороль» розпочинає сезон з вольової перемоги, а демидівці показали хорошу гру, але їм треба попрацювати над захистом.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Симонович (АСК Забороль).