Гра


0: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Асинхронна схожість в турнірному розташуванні цих двох команд спостерігалась в підсумковій таблиці 15-го Ювілейного Регулярного чемпіонату Волині серед колективів Першої ліги, але з невеличкою різницею----так-як, номінальні господарі поєдинку розташувались на 2-й позиції знизу  "турнірки", а от їх опоненти закінчили  "регулярку" другими вгорі, примірявши срібні нагороди  Першої ліги. Обидва суперники дуже добре знайомі між собою, вони провели багато очних дуелей і левова частка цих протиборств проходила в конкурентній боротьбі з мінімальною перевагою в рахунку котроїсь із сторін. Так, в останньому побаченні минулої осені  "трейдерси" були сильнішими, перемігши 3:2. Але сьогодні кубкова дуель і на кону вихід до завтрашнього фіналу та шанс посперечатися за Кубок АМФВ з ківерцівськими залізничниками, які щойно впевнено здолали другу команду  "Респекту"  і вже очікували хто буде їхнім візаві  в завтрашньому поєдинку за трофей.
   Червоні зі старту обрали захисну тактику і чітко витримували свою стратегію на цей поєдинок, розуміючи, що головне---- не пропустити м'яч у власні ворота, а свої шанси  для взяття воріт всеодно будуть, головне --- зуміти ними вдало скористатися. Номінальні гості заволоділи територіальною перевагою, вони більше атакують, гра  здебільшого проходить в центральній частині майданчика та на половині  "західників", але в основному загроза на ворота суперників виникала після ударів здалеку або середньої відстані. Безгольовий 1-тайм згодом перекочував у заключну половину матчу, але в 2-таймі гра фактично вирівнялась, команди практично не оголяли своїх тилів, розуміючи, що відігратись в разі невдачі буде надскладно.Всі атакувальні спроби  "вестсайдівців" були заточені на їхньому плеймейкері Михайлові Бачинському, але розмочити бездоганного в рамці Олександра Шпарука нвяк не вдавалось. Чорні почали грати більше на  "стовпа," адже вони мали в своєму складі кремезного форварда Сергія Трофимчука, але це теж не приносило їм девідентів.
   Казалось, що все йде до футзальної лотереї, але за 2хв 52сек до фінальної сирени Артем Пашківський першим зреагував на відскок м'яча на  "п'ятачку" біля воріт господарів і з метра проштовхнув його в сітку. Пропустивши, західники кинулись відігруватись, атакували з 5-м, але так і не зуміли спасти цей матч. На жаль, автор переможного голу на останній хвилині зустрічі в ігровому епізоді отримав травму, тому залишав майданчик після допомоги лікаря, спираючись на плечі своїх колег-одноклубників. Тож завтра в фінальному поєдинку Кубок АМФВ розіграють середняк Вищої ліги та срібний призер Першої ліги.
   Кращі гравці: Бачинський  Михайло - Пашківський  Артем