Гра


25: 53

Удари по воротах:

17
:
29

Удари у рамку воріт:

14
:
17

Сейви:

12
:
9

Фоли:

3
:
7
3'

Мищук Анатолій Богданович, Бас Назарій Леонідович, Борошук Олексій Валентинович



https://vk.com/album-30257847_243486968

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю.,




Про гру:

Один з найвеселіших матчів недільного дня відбувся у фіналі Другої ліги. Попри стартовий натиск ківерцівської команди першими відзначилися саме гравці «Володимирівки»: комбінацію своїх партнерів та передачу Максима Обертаса влучно завершив Сергій Чемерис. Олександр Батрак, який у цьому поєдинку захищав ворота «Колоса», погнав партнерів атакувати у п’ять польових, але забув про ворота у момент, коли Леонід Чабан виконував штрафний удар. Тож уже на 3-й хвилині на табло горіли 2:0.

Ківерчани продовжували грати усіма польовими і не раз могли пропускати ще, однак замість цього забили: після розіграшу кутового відзначився Юрій Чепура. Втім, така смілива гра «Колоса» була й дещо авантюрною, що двічі вилилось у контршанси «Володимирівки», які реалізував Максим Обертас. Перемога? Як би ж то! Уже за чотири хвилини рахунок був рівним: влучні постріли Миколи Глушакова, Ореста Оришкевича та Юрія Чепури не залишили шансів голкіперу. Піти на перерву за рівного рахунку «Колосу» не дозволив їх лідер Олександр Батрак: саме його «привоз» призвів до гола у порожні ворота від Дмитра Перванчука – 5:4.

У другому таймі такої «веселухи» було менше. «Колос» так само насідав на володіння суперників у п’ять гравців, «Володимирівка» сподівалася на контршанси, однак обидві команди при цьому більш вдало захищалися. А далі команди влаштували на майданчику «Мортал Комбат», який залишив їх у режимі «чотири на чотири». Як виявилось, такий «двіж» пішов на користь якраз «Колосу»: за дві хвилини до фінальної сирени Дмитро Медунецький перевів гру, як і днем раніше, у серію пенальті. А у післяматчевій лотереї щасливий квиток витягнув Олександр Батрак: його «сейв» спокутував усі його «гріхи» основного часу, а вирішальний гол Юрія Чепури приніс Ківерцям титул абсолютну перемогу у змаганнях Другої ліги.