Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Осипчук




Про гру:

На свій другий поєдинок ігрового дня Суперліги U-13 ДФЛВ сезону 2022/2023 команда «Волинь10-2» виходила після того, як вже зіграла переможний  матч з ДЮСШ Костопіль, що вніс серйозну інтригу в остаточний розподіл місць на пєдесталі пошани.

У швидкому початку свій гольовий шанс  на 100% використав  гравець юних «князів» Роман Бобир. А наприкінці другої третини першого тайму влучний постріл Даниїла Маціщука подвоїв рахунок у дербі. Ще за мить Артем Карпюк довів перевагу футзальної школи над вихованцями футбольного клубу до впевнених трьох пунктів. Але в цей час «хрестоносці» остаточно вирішили повернутися в гру та довести своє вміння роботи з мячем №4.  Один з кращих граців матчу Даниїл Бухаров ще до перерви відквитав два голи, оформивши дубль.  А після короткого перепочинку, в дебюті другого тайму Денис Махнюк зрівняв рахунок 3:3 на радість татові Ігорю, який, до речі, піздно ввечері став Абсолютним чемпіоном Волині серед дорослих у Вищій лізі.

Після гольової події на 17-й хвилині всі спроби опонентів змінити рахунок виявилися невдалими. В дербі була зафіксована бойова нічия.