Гра


20: 01

Удари по воротах:

23
:
20

Удари у рамку воріт:

13
:
15

Сейви:

14
:
12

Фоли:

8
:
8

Хомич Анатолій Анатолійович, Заяць Олексій Володимирович, Горун Валерій Андрійович



https://vk.com/album-30257847_243464480

Хронометрист / Делегат:

Орлов В., Голоскоков С.




Про гру:

Другий матч напруженого протистояння відразу розпочався з атак «Фіміаму», який за традиційної підтримки власної тор сиди вже у дебюті міг відкривати рахунок. Шість заявлених на гру виконавців з Переспи вже через п’ять хвилин гри вимушені були брати тайм-аут аби перевести дух.

А моменти, як і фоли колекціонували хлопці у червоній формі. Стійки, поперечини та сейви голкіпера гостей стали запорукою того, що до перерви вболівальники забитих м’ячів так і не побачили.

Феєрія гольових моментів продовжилася після відпочинку.Але тепер Select шукав дорогу і до воріт лучан. В дебюті другого тайму після удара Сергія Кулюка м’яч від хрестовини вдарився об лінію воріт, але в сітку не потрапив.

Перераховуючи моменти, що виникали біля обох воріт особливо в останню п’яти хвилинку заняття не благодатне. Кулястий наполегливо оминав сітки і «розмочувати» рахунок не збирався.

Як і в суботу, аби визначити переможця, суперникам довелося бити пенальті. І цього разу більш вправними виявилися лучани. «Фіміам» переміг і рахунок у фінальній серії став 1:1. Третій матч вже днями.