Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук /Ройко




Про гру:

"Маневичі", які комфортно розташувалися під трійкою лідерів таблиці, "звисока" дивилися на "Зорю", яка стояла значно нижче за них. Отож, маємо боротьбу четвертого й восьмого місць Суперліги. Здається, що результат матчу очевидний, та чи так це насправді?

Вже на третій хвилині "Зоря" вирішує забезпечити собі принаймні якусь "фору". Отож, Денис Мірчук завдяки вдалій передачі Даніїла Лавренчука забиває перший гол. Та не надовго вистачає цієї фори. Через лічені секунди жовта форма видніється біля воріт "синіх". Даніїл Цикалюк забив гол для "Маневич".

Нервове напруження тренера "Зорі" почало відчуватися з восьмої хвилини матчу. Здається, в чоловіка на мить зупинилося дихання, бо вихованець команди суперника, Назар Каращук прицільно вдарив по воротах його підопічних.

Боротьба ставала все запеклішою. Вже на десятій хвилині гри Денису Оліферчуку вдалося зрівняти рахунки. У команд було по двійці на табло.

Другий тайм команди починали з рівними шансами на перемогу. Першими наближати свій виграш стали "сині". Зробити це вдалося Денису Мірчуку. Його прикладу послідував Даниїл Лавренчук. Трійка швидко змінилася четвіркою на користь "Зорі".

Неможливо не пригадати гравця "Костополю" під номером дванадцять. Денис Колбасюк неодноразово й дуже грамотно відводив небезпечні м'ячі від своїх воріт.

Особливої енергетики до гри додали трибуни Ск ВНУ. Зал не раз "тонув" у голосних криках вболівальників. Причому визначити хто є улюбленцем було важко.