Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 У звітному протистоянні передматчеві розклади грали більше на номінальних господарів протистояння. Так, минулого сезону «Пірванче» обігрувало «Респект-2» у рамках Третьої ліги Волині як у регулярній першості (1:0), так і у півфіналі плей-офф (3:3, 3:2), ставши у підсумку фіналістом змагань. Цього сезону команди виступають вже у різних дивізіонах – «Пірванче» веде боротьбу за плей-офф Першої ліги, тоді як «Поважні» поки не змогли пробитися до лідерів Другої ліги.

 Утім, в кубковому протистоянні ці всі речі були неважливими, адже потужно поєдинок розпочали саме гравці у блакитній формі, а «Респект-2» зумів забити досить швидкі два голи: спочатку точно повз голкіпера пробив Іван Сидорук, а потім він же відкотив під час розіграшу штрафного удару м’яч під результативну «гармату» Олексія Мовчана – 0:2. Номінальні господарі майданчика майже одразу відіграли один м’яч зусиллями Вадима Грицюка, який своїм пострілом знайшов шпарину між голкіпером суперників та ближньою стійкою воріт – 1:2. Футзальні «гойдалки» продовжилися під завісу першого тайму. Спочатку Сидорук реалізував швидку контратаку «Респекта-2», однак невдовзі його команда заробила шостий командний фол, а Тарас Папко переконливо реалізував дабл-пенальті – 2:3. Крапку в доволі напруженому та емоційному таймі (в якому команди встигли на двох набрати 11 порушень правил) поставив Геннадій Боровський, який з близької відстані відновив перевагу «Поважних» у два м’ячі – 2:4.

 Другий тайм обіцяв стати таким самим багатим на голи, особливо після того, як на 17-й хвилині Іван Сидорук оформив особистий «хет-трик» у грі – 2:5. Утім, після цього гравці «Респекта-2» більш уважно зіграли в обороні, не допускаючи суперника до дійсно небезпечних моментів біля власних воріт. Вже у середині тайму гравці команди «Пірванче» пішли ва-банк, граючи у п’ять польових, однак забити бодай ще гол так і не змогли. Зате наприкінці матчу ще раз пропустили – контратаку «Поважних» переконливо реалізував Олександр Кухта – 2:6.

У підсумку, «Респект-2» отримав чудову нагоду покращити свій сезон на кубковому фронті, вийшовши до півфіналу Кубка АМФВ.

 Кращі гравці: Тарас Папко – Іван Сидорук