Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

 Обидва клуби дуже потужно проводять регулярну частину чемпіонату у своїх лігах, а зважаючи на те, наскільки суттєво порідшали ряди сильних претендентів на Кубок АМФВ вже після першого раунду, переможець цього матчу отримував чудові шанси на трофей. Тому доволі обережний початок зустрічі у виконанні обох суперників був цілком очікуваним. Поступово команди увійшли в ігровий ритм і стало зрозуміло, яким чином колективи намагатимуться кувати свою перемогу. «Vadrus» діяв більш по футзальному, істотно переважав суперника у володінні м’ячем, розігрував довгі комбінації і, звичайно ж, намагався створити нагоду для вбивчого удару у виконанні Василя Лойка. «Traders» же віддавши ініціативу суперникам зосередився на недоторканності власних воріт і разючих, швидких контратаках, які є фішкою колективу. Перші хвилини пройшли без моментів, але ближче до середини команди обмінялися небезпечними дальніми пострілами у виконанні Дмитра Оляницького та Василя Лойка відповідно – воротарі виявилися на місці. На 10-й хвилині гості «привезли» собі необов’язковий штрафний майже на лінії карного майданчика і Артем Пашківський потужно пробив у верхній кут. Минає менше хвилини, господарям вдається швидка контратака і Сергій Трофимчук не зближуючись з голкіпером «Vadrusa» потужно пробиває у нижній кут та збільшує перевагу «трейдерів» до двох голів. Але гості перед перервою скорочують відставання до мінімуму – залишений без нагляду перед самими воротами Андрій Березний без проблем переправляє м’яч у сітку.

У другому таймі «Vadrus» продовжує активно атакувати і господарям стає сутужно витримувати цей тиск. Гол назрівав і скільки не рятував команду Олександр Шпарук, врешті решт і він був безсилий після удару Василя Лойка з близької дистанції. Окрилені успіхом гості продовжили тиснути і останні хвилини зустрічі перетворилися у справжню «гру нервів». Рятівником «Traders» став Сергій Стернійчук, на 24-й хвилині він наважився на індивідуальний прохід, продерся крізь трьох суперників і встиг проштовхнути м’яч повз Сергія Гузоватого, що відчайдушно кинувся в ноги. «Vadrus» одразу випустив п’ятого польового гравця, але одразу ж і отримав м’яч у порожні ворота – відзначився Євген Борзовець. А відіграти 2 голи протягом останньої хвилини було вже неможливо.

Таким чином, «трейдери» виходять до півфіналу Кубку АМФВ, а «Vadrus» у гідній боротьбі все ж поступається, завершує участь у турнірі і тепер може зосередитися на поєдинках плей-офф.

Кращі гравці: Олександр Шпарук – Василь Лойко