Гра


3: 1

Удари по воротах:

29
:
11

Удари у рамку воріт:

10
:
8

Сейви:

7
:
11

Фоли:

9
:
6

Леончук Олександр Олександрович, Літвінчук Леонід Васильович, Борошук Олексій Валентинович



https://vk.com/album-30257847_243486775

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р.,




Про гру:

 

Не встигли вгамуватися пристрасті по закінченню жіночого Кубку України, де луцький «Легіон» на тоненького пройшов київську команду, як завирували емоції у другому матчі плей-офф Третьої ліги між волинськими гірниками та «Топільним».  Зелено-чорні після поразки 1:6 пару днів тому вийшли максимально відмобілізованими і повели наступ на ворота суперника. Найкраще себе в атакувальних діях проявив Валентин Чопанюк, який в першому таймі встиг відзначитися двома голами.

Проте крім гольової справи Валентин і Ко встигли добряче нафолити і в заключній частині тайму пройти випробування дабл-пенальті. В обох випадках вдало.

А що «Топільно»? «Блакитні» здаватися без бою не збиралися  і навіть на початку другого тайму забили гол. Але свіжості команді після ранкових поєдинків на першість Рожищанського району очевидно не вистачало. В одній з контратак «ТТІшник» Валентин Чопанюк оформив хет-трик та встановив остаточний результат – 3:1, що дасть можливість глядачам посеред тижня втретє посмакувати цікавим протистоянням.