Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Військовий Ліцей,майданчик №2
0: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

До матчу ФК Грифон підійшов у якості лідера 3 ліги і з чудовим настроєм бажав пройти далі і у кубку . Юні вихованці ФК Любарт, які цього сезону виступають під назвою Татрафан минулими вихідними відчули смак перемог, розгромивши Мотор і також бажали зіграти ,за словами тренера , Олександра Лисенка більше матчів з дорослими командами.
Гра розпочалась доволі активно , молоді футзалісти взяли мяч під свій контроль та будували атаки, щоправда без успіху в завершальній стадії, на що Грифонці відповідали контратаками, і на 4 хвилині Микола Поліщук відкрив рахунок у матчі. За схожим сценарієм відбувалась гра і далі , та елегантним ударом перекинувши юного Іллю Олейнікова збільшив відставання у грі Василь Войтюк 2:0. Після цього молодий воротар Татрафану «спіймав» червону картку, лишивши явної нагоди відзначитись суперникам і юні «князі» пропустили втретє ,граючи на одного гравця менше від того д Василя Войтюка.
Другий тайм після вказівок тренера молодь розпочала зі штурму воріт Грифону, юні футзалісти вправно контролювали мяч, шукали шпалини у оборонних редутах суперника , але ніяк пробити Івана Шведа не вдавалось. Грифони в свою чергу терпіли та очікували момент на контрвипад, який успішно завершив Микола Поліщук, оформивши свій дубль. Атаки молодих хрестоносців не досягнули своієі цілі, а номінальні гості оформивши солідний запас в 4 м’ячі, довели гру до завершення, і далі успішно виходить в кубку лідер 3 ліги Волині.
Кращий гравець: Войтюк Василь - Цап Богдан