Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Військовий Ліцей,майданчик №2
0: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Представники третьої ліги Волині зустрічались у протистоянні Кубку Прогресу, де "Покров" виглядав у якості фавориту матчу. Гра у перші хвилини проходила в абсолютно рівній боротьбі за м‘яч, де , як господарі, так і гості могли відкривати рахунок на механічному табло військового ліцею.
Згодом це вдалось таки зробити активному Андрію Шокало, який поцілив точно у кут воріт підопічних Юрія Павельчука - 0:1.
На цьому голові моменти продовжували створювати команди, але до самого взяття воріт ніяк не доходило . То підводила майстерність самих гравців в завершальній стадії атак, то на допомогу приходив каркас воріт , та воротарі не забували виконувати своє безпосереднє завдання у грі - відбивати удари й команди пішли на перерву за мінімальної переваги гостей.
Друга половина зустрічі відбувалась за схожим сценарієм , "Мідас-2" мав як мінімум три чудових моменти , щоб відновити паритет, проте зіграло правило усіх ігрових видів спорту «не забиваєш ти, заб’ють тобі». Кульмінацією поєдинку стали дві останніх хвилини ігрового часу - молоді Андрій Шокало та Кирило Шпаковський оформили по дублю  та поставили крапку у стараннях «мідасівців» забити бодай гол. 
У підсумку 0:4 на користь підопічних Дмитра Голоскокова та Покров рухається далі у Кубку Прогресу.
Кращі гравці: Юрій Устимчук - Андрій Шокало