Гра


2: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Волею жереба доля звела у 1/8 Кубка АМФВ представників першої ліги - "Стир" з Демидівки та "Вест Сайд".
 Початок цього футзального сезону став для команд не дуже вдалим . У "регулярці" команди після трьох турів змогли здобути лише три залікові бали на двох (перемога на рахунку "Стира"), тож саме на цій стадії кубку колективи мали показати свою силу , та довести всім що такий початок чемпіонату лише прикра випадковість. 
 Гра розпочалась досить жваво, що і вилилось у м'яч "стирівця" Володимира Колесника вже на самому початку зустрічі. Далі продовжився все такий же швидкий футзал з переходами в атаку як від однієї, так і від іншої з команд. У такому перебігу подій більше пощастило гравцям з Рівненщини, а конкретно Сергію Цимбалюк , якому прийшлось тільки підставити ногу щоб забити після розіграшу комбінаційної атаки. Відповісти йому зумів "вестсайдівець" Юрій Кубай , так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів. 
 Другий тайм розпочався з швидкого м'яча гравця "Вест Сайда" Олександра Махно, який зрівняв рахунок та зробив все щоб інтрига у зустрічі "заграла яскравими фарбами".
 Після цього розпочалась справжня"футзальна заруба ", де жоден з суперників не хотів поступатись на жодному з клаптиків майданчика. Коли здавалося що команди будуть пробивати шестиметрові для визначення переможця, гравець червоно-чорних , всюдисутній Олександр Махно зумів забити м'яч, та здобути таку важку і важливу перемогу , яка дозволила команді пройти в слідуючий етап змагань.
Кращі гравці: Володимир Колесник - Олександр Махно