Гра


1: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Волею жереба в 1/8 фіналу Кубка АМФВ зустрічались команди першої ліги- "Атлетік" Млинів  та другої - "Вадрус". 
 Цьогорічний футзальний сезон розпочався досить вдало для сьогоднішніх суперників. Колективи знаходились у лідерах перегонів у своїх дивізіонах та планували продовжити свою переможну ходу і у кубкових баталіях.
 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а млинівчани вже повели у рахунку. Це Олександру Халику вдалося влучним пострілом пробити воротаря суперника. Такий несподіваний початок зустрічі дещо ошелешив " вадрусівців" і їм знадобилося трохи часу щоб прийти до тями після такого негативного для них початку зустрічі.
 З часом номінальні гості зуміли вирівняти гру , і вже самі проводили небезпечні рейди до воріт зелено-білих намагаючись зрівняти рахунок .Та перешкоджав  цьому  захист опонента. З мінімальною перевагою Атлетіка закінчився перший тайм, залишаючи все саме цікаве на другу половину.
 Другий тайм розпочався з швидкого футзалу. Одна з команд дуже хотіла збільшити рахунок, інша будь-що його зрівняти. Та летів дорогоцінний час , а " шкіряний" вперто не хотів пересікати стрічку воріт жодної з команд. 
 В кінці гри "Вадрус" зумів створити декілька небезпечних моментів, та дуже надійно грав воротар млинівчан Андрій Гичка, завдяки якому на табло зберігався нуль у графі забитих м'ячів.
 Коли здавалося що так і збережеться мінімальна перевага гравців з Рівненщини, за дві хвилини до кінця гри гравець "Вадрусу" Василь Лойко зумів зрівняти рахунок, а на останній хвилині Олександр Якимчук зумів вирвати перемогу для своєї команди.
 Кращі гравці: Андрій Гичка - Василь Лойко