Гра


6: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

В матчі стадії 1/8 Кубка АМФВ в ювілейному 15-му сезоні  зійшлися непересічні колективи з обласного центру ФК Вишків та Крошу.

Розпочали гру доволі жваво господарі намагаючись комбінаційною грою заплутати оборону команди з Вишкова.

Гості вибудували чітку оборону і при нагоді гостро контратакували. Вже одна з перших їх контратак, стала для них результативною. Олег Бацман на п’ятачку першим добрався до м’яча і відкрив рахунок.

Господарів гол не знітив і вони продовжували подовгу володіти м’ячем, готуючи атаки довгими передачами і комбінаційною грою, щоб розхитати оборону гостей.

Пристосувавшись до менери гри господарів, в середині тайму  гості перехопили ініціативу і завдяки досвідченому Альберту Шахову провели ряд гострих атак. Влучно пробивав Віталій Кулай, але чітко в рамці грав воротар господарів.

За 3 хвилини  до закінчення першого тайму, після чітко розіграної комбінації за участю Олега Бацмана та Іллі Грушецького, останній подвоює перевагу гостей.

Після пропущеного другого м’яча, підопічні Руслана Дороша кинулися спасати хід гри, а гості взяли за основу тактику гри другим номером. І така схема знову увінчалася успіхом. Віталій Кулай ефектно обробив м’яч і пробив влучно по воротах команди Крошу. 0:3.

Кінцівку тайму знову активніше провели заводчани і навіть мали декілька нагод для взяття воріт, але завдяки чітким діям Миколи Пилипюка ворота гостей в першому таймі залишилися сухими.

Як і прогнозувалося, з перших хвилин другого тайму, господарі пішли вперед, шукаючи підходи до взяття воріт суперників. Але вкотре натикалися на чітко організовану оборону на чолі з Альбертом Шаховим, який також робив гострі асисти у контратаку своїм гравцям Володимиру Стояновичу і Віталію Кулаю.

Не в змозі близько підійти до воріт гостей, господарі переходять до тактики дальніх ударів, які декілька разів вистрілив Костянтин Вознюк.

Його наполегливість і активність в атаках призвела до голу у ворота гостей. 1:3.

Окрилені успіхом заводчани через хвилину забивають ще один гол і скорочують розрив до мінімуму. Анатолій Відрінський видав філігранний пас на Дениса Карпюка і той свій момент не втратив.

Господарі нарощували темп, але в одній з контратак прогавили на лівому фланзі нестримного Віталія Кулая, який потужним ударом збільшує різницю рахунку в грі.

Щоб спасти хід гри, після тайм-ауту, за 5 хвилин до закінчення гри Крошу заграв у 5 польових, але така тактика не принесла їм дивідендів, а навпаки, вони були покарані двома голами в пусті ворота, автором яких став Володимир Стоянович.

Ото ж, переконлива перемога Вишкова, який проходить у наступний раунд кубкових баталій.

Кращі гравці: Костянтин Вознюк – Володимир Стоянович