Гра


2: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Друге луцьке дербі поспіль. Другий матч першого кубкового вік-енду звів на етапі 1/8-ї Кубку АМФВ, що паралельно із нашими перегонами настав в поєдинках чемпіонату світу в Катарі, команди із доволі західними назвами. Афіша «Respect-2» – «Industrial West» доволі органічно виглядала би в умовному урбаністичному Детройті або у портовому Ліверпулі. Проте події в рамках 15-го ювілейного сезону розгорталися на майданчику ОДЮСШ в Луцьку, де гості представляли Перший дивізіон, а «поважні» господарі у версії 2.0 Другу лігу Чемпіонату Волині в сезоні 2022/2023.

Як для ранкового матчу вихідного дня суперники розпочали більш ніж жваво і вже у дебюті обмінялися гострими випадами. «Поважні» вчепилися у контроль м’яча та спробували захопити ігрову ініціативу, але як і опоненти відзначилися лише серією дальніх ударів, котрі особливої небезпеки не приховували. Час спливав. На табло горіли нулі. Можливо через це тренерський штаб господарів на чолі з Андрієм Тучкевичем вирішив скористатися тайм-аутом, аби внести корективи в хід «сухого» поєдинку. Проте, при перегляді відеозапису звітного поєдинку, побачити забитих м’ячів у першій половині гри не вдасться.

По перерві характер гри не змінився, але на 18-й хвилині таки сталося перше взяття воріт. «Respect-2» розігнав швидку атаку правим флангом і Олексій Мовчан прострелив на дальню стійку, де завдяки своєму професійному легкоатлетичному минулому Геннадій Боровський опинився в потрібному місці у потрібний час – 1:0.

Після оперативної наради під час тайм-ауту, що взяв штаб «поважних» рахунок міг подвоївся, але Сергій Воєвода не зумів переграти голкіпера «західників». У воротах господарів місце зайняв автор єдиного голу, а в рамці напроти Андрій Поліщук намагався не тільки боронити свої володіння, але й розпочинати атаки. За хвилину до завершення основного часу гри у якості п’ятого польового у складі «Industrial West» зяввився досвідчений Олег Василюк. Цей хід особливих дивідендів гостям не приніс, а ось кращий гравець матчу Богдан Зінгель після пострілу у стійку, таки зумів подвоїти рахунок і фактично зняти питання щодо переможця матчу – 2:0.

Кращі гравці: Богдан Зінгель – Олег Василюк