Гра


1: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Друге поспіль луцьке дербі продовжило програму Суперліги «Ярмарку футзалу», куди вийшли чотири представники обласного центру. На відбірному етапі «Vadrus» у своїй групі зайняв перше місце, гідно замінивши ФК «Любарт», котрий замість турніру вирішив зіграти у місті Лева товариську зустріч з місцевим «ІнТаймом». У звітній зустрічі на підопічних Вадима Русяка чекало випробування суперліговським «Динамо», яке вийшло на майданчик ОДЮСШ із бажанням підхопити естафету успіху своїх товаришів із другої команди. Додатковою проблемою для господарів була відсутність на недільній зустрічі кількох гравців основи.

Вже на 4-й хвилині проти досвідченого Олександра Курінова у карному майданчику були порушені правила і до шестиметрової позначки підійшов ще один ветеран-динамівець Роман Москвич. Пенальті був бездоганним і рахунок  став 0:1. А ще за кілька хвилин Вадим Семенович подвоїв результат, коли вдало завершив комбінацію партнерів по команді. А за три хвилини до завершення першого тайму Богдан Понагайба влучним пострілом підсумував не тільки старання одноклубників, але й результат першої половини дербі.

По перерві гості продовжили турбувати захист команди «Vadrus» швидкими випадами та дальніми ударами. Відсутність штатної «гармати» місцевих взуттєвиків Василя Лойка відверто давалася в знаки, але не завадила «чорно-білим» провести кілька небезпечних атак. Хоча в одному із контрвипадів травму гомілки після зіткнення з непоступливим Ігорем Блажієвським отримав швидкий Володимир Третяк, що додатково зменшувало шанси на успіх команди з Четвертої ліги. Проте гол «вадрусівця» Максима Бондаренко на 19-й хвилині не тільки відновив інтригу в матчі, але й  надихнув господарів до більш активних дій у наступі. За три хвилини до фінального свистка рахунок мав стати мінімальним, але «селект» від стійки динамівських воріт прокотився по лінії воріт повз сітку. Невикористані моменти господарів трансформувалися у вільний удар «Динамо», який після швидкого розіграшу Ілля Бакуменко перетворив у взяття воріт. 4:1 – впевнена перемога гостей.

Кращі гравці: Максим Бондаренко – Олександр Курінов