Гра


1/4

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
63: 35

Удари по воротах:

19
:
19

Удари у рамку воріт:

10
:
10

Сейви:

7
:
7

Фоли:

6
:
4

Журибіда Володимир Вікторович, Леончук Олександр Олександрович, Бас Назарій Леонідович



https://vk.com/album-30257847_243461575

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Зварич Я.




Про гру:

Третя ліга проти Четвертої, або «Козаки» проти «Бережанки». Претенденти на Кубок Прогресу в більшій мірі відповідали статусу кубкового матчу на відміну від стартової гри, де «Фіміам» легко розібрався з «Дідичами» - 6:0. Навіть пильний спостерігач не помітив би різниці у класі команд, котрі з перших хвилин поринули у гру, за підсумками якої боротьбу за трофей мав продовжити хтось один.

Весь перший тайм суперники приглядалися один до одного та обережно діяли у захисті, аби не припуститися помилки. Багато боротьби, багато моментів, але жодного голу. Ось такий підсумок тайму.

Гольова посуха чвертьфінального протистояння перервалася в інтервалі між 13-ю та 19-ю хвилинами основного часу. За цей період встигли організувати гольовий «гейзер» у шість забитих м’ячів. Ковельчани весь час виходили вперед, а «Бережанка» швиденько відновлювала рівновагу. У цій перестрілці дуплетами відзначилися Степан Алєксєєв та Костянтин Добровольський.

Після шестихвилинного голепаду настала чергова посуха і сирена про закінчення часу стала своєрідним сигналом до початку серії післяматчевих пенальті. У вправах із шестиметрової позначки обидві команди були вправними аж до шостих спроб. Якось забагато цифри «6» було у звітному поєдинки. Менше з тим, саме під час шостої спроби помилки припустився гравець «Бережанки», а його візаві був влучним. Таким чином до півфіналу Кубку Прогресу вийшли представники ковельського футзалу.