Гра


1/4

Кубок Волині, Центральний майданчик
4: 5

Удари по воротах:

14
:
17

Удари у рамку воріт:

7
:
9

Сейви:

9
:
7

Фоли:

8
:
6

Гарасимків Василь Васильович, Бугайчук Сергій Анатолійович, Леончук Олександр Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243462528

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р.,




Про гру:

 

Cуботня «битва титанів» волинського футзалу зібрала заповнені трибуни спорткомплексу «Арена Спорт». І недарма – «Вотранс» та «Надія» видали шикарний матч та до останнього тримали глядачів у напрузі.

         Перші хвилини гри запам’яталися грою на зустрічних курсах від обох команд. І, треба сказати, що по такій грі спочатку краще виглядали саме гравці «Вотрансу». Однак, втративши декілька хороших нагод для того, аби відзначитись, лучани у підсумку пропустили: прохід по центру точним ударом з носка завершив Ярослав Писько. «Вотрансу» вдалось притиснути суперників до власних воріт, проте замість очікуваного гола вони знову могли пропускати – рятував голкіпер Павло Чемерис. Напруга першого тайму відзначилась також великою кількістю дрібних порушень: за три хвилини до перерви обидва колективи сіли на п’ять командних фолів. Втім, до антракту учасники поєдинку зберегли коректність у діях, а з гольових моментів запам’яталась лише стійка після удару Леоніда Єфремова, тож на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги чинних чемпіонів області.

         А ось у другому таймі, як то кажуть, «понеслось»! Спочатку феєрили гравці «Вотрансу»: Роман Філь віддав ефектний пас п’ятою на Олександра Назарчука, який зрівняв рахунок. Минає хвилина, і Ілля Лящук буквально видряпує «кулястого» у опонента та виводить свою команду вперед! Тепер забивати треба було уже «Надії», і вона створювала вдосталь моментів для цього. Гол прийшов після шикарного розіграшу кутового: комбінація довела м’яч до Сергія Шафранського і той невідпорним ударом зрівняв рахунок у грі. Кінець гойдалкам? Нічого подібного – уже за хвилину Олександр Курінов ударом з льоту відновлює статус-кво – 3:2! Втім, постійного тиску «Надії» лучани все ж не витримали – на 21-й хвилині гри вони пропустили одразу два м’ячі від Сергія Шафранського та Назарія Цимбалюка, а за дві хвилини до завершення гри позиційною атакою партнери вивели на удар Володимира Данилюка.

         Здавалося б, гру було зроблено, та «Вотранс» боровся до кінця: за декілька секунд до завершення матчу надію своїм партнерам повернув Павло Рибковський. І за ці миттєвості Олександр Хлюбко своєю «обрізкою» ледь не подарував лучанам можливість перевести гру в післяматчеву лотерею: на місці, на щастя для команди, був Ігор Пунда. Таким чином, видовищний поєдинок повертає «Надію» на переможний шлях та залишає її головним фаворитом Кубка Волині з футзалу.