Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Незважаючи на безвиграшну серію «Надії» у рамках Суперліги, цей матч здавався єдиним, у якому зберігалась справжня інтрига. Власне, у підсумку всі очікування він виправдав. Можливо, поштовхом до цього став гол майбутнього героя матчу Тараса Кабанова, який після пасу з глибини від Тимура Романця чітко реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером чинних чемпіонів області.

         Втім, потім лучани на рівному місці напривозили голів у власні ворота. Спочатку голкіпер «ЛСТМа» не зовсім виправдано вибіг на ривко Олександра Хлюбка та випустив останнього уже на порожні ворота. Тут же захисники втратили пильність біля власних воріт під часу голу Назарія Цимбалюка. Разом з тим луцькі футзалісти сіли на п’ятий фол. Шостий разом з вилученням чомусь вже звично заробив Ігор Махнюк – той же Цимбалюк реалізував дабл-пенальті. Добре, що у «будівельників» є такий гравець, як Тарас Кабанов: ще до перерви він ударом з льоту скоротив відставання своїх партнерів до мінімуму.

         Другий тайм спочатку перетворився на безроздільне владарювання «Надії» на майданчику. Ось тільки з величезної кількості своїх гольових моментів номінальні господарі забили лише з пенальті – Назарій Цимбалюк оформив «хет-трик». А далі настав час для продовження феєрії Тараса Кабанова. Спочатку він поборовся до кінця та віддав гольову на Дмитра Горщарука, а вже наприкінці зустрічі замкнув навіс партнера, у височенному стрибку, по-футбольному, зігравши головою. 4:4 – неймовірна нічия «ЛСТМа» та «Надії»!