Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Голоскоков С.




Про гру:

 «Роман Козачок номер 17-й відкриває рахунок у матчі», - оголосив в мікрофон суддя-інформатор на початку 4-ї хвилини луцького дербі. А за кілька секунд «брендівець» Олександр Лисенко результат подвоїв. Гарний початок для аутсайдера першості, який зустрічався з безумовним лідером Першої ліги.

Звичайно, що такий перебіг подій аж ніяк не влаштовував динамівців, які поступово оговталися та перехопили ігрову ініціативу, що дозволило частіше погрожувати воротам Дмитра Притулюка. І на 10-й хвилині не без допомоги рикошету Юрій Сиротенко один гол відквітав.  Тож за рахунку 1:2 команди пішли на відпочинок.

По перерві «Динамо» продовжило тиснути на суперника, припираючи земляків на їх половині. «Брендівцям» все важче було стримувати шквал атак, маючи лише одного гравця на лаві запасних. Проте в одній з контратак капітан номінальних гостей Назар Бугайчук з лівого флангу атаки забив третій гол.

Динамівці занервували, перейшли на сумбур, що в підсумку вилилося у вилучення Володимира Журибіди за два попередження. Як не дивно, але у меншості переможці Регулярної першості в Першій лізі виявилися більш ефективними і після помилки «брендівців» звели відставання до мінімуму – 2:3.

Проте це був останній гол у грі. Заслужена перемога «Бренд Групу», якій приклав всі зусилля для омріяної перемоги. А «Динамо» вперше у «регулярці» втратило очки.