Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Кунаков О.




Про гру:

 Звітний поєдинок мав бути зіграний ще минулого тижня, але через участь «Володимирівки» у Чемпіонаті України серед ветеранів його перенесли. У Другій лізі, щоб розставити всіх по місцях перед матчами плей-офф лишилось з’ясувати всього два питання.

 В заключному турі в особистих зустрічах «Стелла» і «Зимне» розберуться хто ж з них приміряє бронзові нагороди чемпіонату, а «Колос» і «Агромат» посперечаються за п’яту сходинку.

Зважаючи на ці обставини, зрозуміло, що ківерцівська команда мала прикласти максимум зусиль для того, щоб перемогти сильнішого, але немотивованого суперника. На першій же хвилині гостям вдалося відкрити рахунок завдяки влучному пострілу Олександра Ващука. «Ветерани» не надто засмутились і продовжили грати в свій неквапливий, комбінаційний, розумний футбол. І досить швидко не тільки відігрались, але й повели у рахунку. А коли Максим Обертас незадовго до перерви забив третій гол і «Колос» перейшов на гру у п’ять польових, здавалося, що дива у цьому матчі вже не станеться. Проте ризик гостей виправдався і на відпочинок команди пішли вже за нічийного рахунку.

На старті другої половини гри той же Олександр Ващук знову виводить ківерчан вперед, але цього разу гості вже не дозволили «ветеранам» так легко відігратися. Всі атаки господарів втрачали потужність у в’язкій і щільній обороні суперника. «Колос» же отримав необхідний простір і раз по раз організовував гострі контрвипади, збільшуючи перевагу в рахунку та, зрештою, довівши матч до впевненої перемоги.