Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Другою грою у Шостій лізі в цей недільний день була зустріч між хлопцями з Мильська та луцькими "мотористами" які продовжують натхненну боротьбу за попадання у зону плей-офф "регулярки" . Команда знаходиться всередині турнірної таблиці, щільність якої "зашкалює", так як шість колективів ще мають шанси як піднятись, так і вилетіти у боротьбі за заповітну "вісімку" . ФК" Мильськ" знаходився на другому місці і  має всі можливі закінчити Регулярний чемпіонат з медальними здобутками.
 Гра розпочалась доволі спокійно. Жодна з команд не "гналась" вперед, намагаючись грати за принципом "в першу чергу надійно в захисті, а свої м'ячі ми обов'язково заб'ємо".
 Та швидко пролітали хвилини тайму, а результативних атак все не було і не було. І коли здавалось що перша половина гри так і закінчиться з сиротливими нулями на табло, гравцю ФК "Мильськ" Олександру Фіщуку двічі вдається "прошити" ворота суперника, і на перерву команди пішли при комфортній перевазі синьо-білих.
 Не маючи чого втрачати другу половину "Мотор" розпочав з атак, що одразу дало свої плоди у вигляді результативної атаки Ярослава Шморгуна, і це докорінно поміняло ситуацію на площадці, так як тепер перевага номінальних господарів була всього лише в один м'яч.
 Після цього розпочалась справжня " заруба" , підсумком якої стало ще два м'ячі всюдисутнього Ярослава Шморгуна, на які практично одразу відповів дублем Володимир Тарасюк. Це була справжня ігрова інтрига, за яку вболівальники і люблять футзал і з задоволенням відвідують зустрічі своїх улюбленців.
 Як не намагались салатово-чорні зрівняти рахунок, їм це не вдалося. Натомість їхні опоненти провели на останній хвилині гри ще одну разючу атаку, підсумком якої став м'яч Богдана Шепелюка , який і поставив кінцевий переможний результат для своєї команди .
Кращі гравці: Олександр Фіщук - Ярослав Шморгун