Гра


4: 3

Удари по воротах:

17
:
26

Удари у рамку воріт:

6
:
11

Сейви:

8
:
3

Фоли:

4
:
2

Хомич Олена Григорівна, Попко Максим Вікторович, Журибіда Володимир Вікторович




Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Кунаков О.




Про гру:

 Суперники, що зустрілися у звітному поєдинку мали щасливу нагоду вирішити свої локальні завдання в особистому протистоянні. Переможець двобою міцно влаштовувався на шостій сходинці турнірної таблиці і отримував, ймовірно, трошки легшого суперника. Також мінусом для переможеного ставала необхідність грати чвертьфінальний матч на виїзді у Ковелі, оскільки срібні медалі регулярного чемпіонату майже гарантовано отримає «Ковель-Волинь».

Гра почалася обережно, обидві команди не хотіли ризикувати, тому без поспіху шукали слабкі місця у захисних лавах суперника. Лише наприкінці першої половини перебіг подій на полі дещо пожвавішав і виникли перші гострі моменти – Роман Степанов та Тимур Романець перевірили міцність каркасу воріт «Вілії», а Дмитро Семченко неймовірним чином «потягнув» гарматний постріл від Олександра Антонюка. Після перерви активність команд стала приносити результати.

Початок голам поклав Роман Степанов, який встиг вдало підставити ногу під силовий простріл з кутового. «Вілія» із відповіддю не забарилась. Спершу м’яч після передачі з флангу влучив у Тимура Романця і застрибнув у сітку воріт господарів, а потім Олег Василюк потужним низовим ударом пробив Дмитра Семченка. Пройшло лише дві хвилини і шальки терезів гойднулися в інший бік, той же Роман Степанов скористався тим, що голкіпер гостей втратив м’яч з поля зору за власними захисниками і, як у більярді, чітким ударом відправив його у дальню лузу, а за мить Дмитро Горщарук виявився самим спритним на п’ятачку перед воротами і знову вивів вперед «ЛСТМ». Щоправда ненадовго, захисники господарів загубили неподалік свого карного майданчика Валентина Кривицького і той не вибачив їм цієї недбалості. Хоча нічийний рахунок залишав обом командам рівні шанси на вище місце у таблиці, гравці «Вілії» вирішили піти ва-банк і за хвилину до кінця гри випустили п’ятого польового. Ризик себе не виправдав, забити їм не вдалося, а от Ігор Махнюк своїм шансом скористався і за дві секунди до сирени головою переправив м’яч у ворота гостей.