Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Кунаков О.




Про гру:

 

Результат поєдинку між «Екоресурсами Волині» та луцькою «Вікторією» мав велике значення для розподілу місць у середині турнірної таблиці вищої ліги. У випадку перемоги «волиняни» підіймались на четверту сходинку, а це неабияке досягнення, зважаючи на високий рівень команд у цьогорічній «вишці».

Господарі не стали зволікати і очікувати на помилки суперника, вони своєю активністю змушували оборону лучан працювати в поті чола. Довго чекати не довелося і на п’ятій хвилині господарі вже були попереду. Черговий гол записав до свого бомбардирського здобутку Дмитро Редько. Гості лишались у грі завдяки шаленій самовіддачі та воротарському хисту Віталія Євпака, а наприкінці тайму їм вдалося навіть відігратися, Роман Онищенко вдало підправив м’яч у кут воріт Андрія Мурашка.

Після відпочинку характер гри не змінився, господарі продовжували тиснути, гості шукали щастя у контратаках. «Волиняни» виглядали переконливіше, що і відобразилось на табло. Дмитро Редько відзначився ще тричі, також своє слово сказав і Сергій Ліщук. «Вікторіанці» змогли на це відповісти лише дублем у виконанні Романа Матвійчука. Отож, «Екоресурсам», щоб зберегти 4-ту сходинку необхідно перемагати в останньому турі «Нову Лінію», а «Вікторію» майже напевне чекає дуже непростий чвертьфінал проти потужного і досвідченого «ПАККО».